Hocam tek yapaca??n motivasyondu ?ok mu zordu ?u adamlar? gaza getirmek ?? ma? ?nce ayn? puandaydik ge?tim takti?i falan niye inanmadiniz niye asilmadiniz bu kadar yaklasmisken eskiden 10 hafta kala ?ampiyonluk gidiyordu ?imdi 3 hafta kala gitti ne de?i?ti yaz?k o kadar eme?e oysa kac hafta boyunca liderdi bu tak?m cok cabuk b?rak?n?z cok ?abuk
Duyuru
??k?ş
Hen?z duyuru yok
Slaven Bilic
??k?ş
X
-
Aslı Halil Umut Eyaz tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterSamet'in ba?ar?s?zl??? koymam??t? ??nk? o adam zaten sevilmiyordu ve biz ona umut ba?lamam??t?k. Sana ba?lad?k be adam , o kimsenin s?k?p alamad??? ''umudu'' bizzat sen ald?n. Hakk?m? helal etmiyorum sana.
malesef bu saatten sonra Slaven Bilic defteri bu cumle ile kapanir
Yorum Yap
-
Aslı Necmettin Firat Ozkan tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Siar Deniz Babuz tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Gokhan Kal tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Erkan ?nsalan tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterHalen Bilici savunanlar var ya, vallahi pes art?k...
velev ki siz hakl?s?n?z. bilic'i kovduk.bilic su?lu.hakl?s?n?z.
fakat fikret orman ba?l???na bu kadar yazanlardan hi?birini g?remiyorum?
neyse art?k ?ok bir?ey yazmak gelmiyor i?imden.ben kendi g?r??lerimi savunduk?a insanlar?n sinirini bozan biri gibi duruyorum.
hepimiz ortak gayesi be?ikta??n ba?ar?s? fakat g?r??lerimin farkl?l??? y?z?nden birazdan beni de ba?ka bir tak?m? tutmakla yarg?layacaklard?r.
?imdilik bilic gidip yerine bir td gelicek gibi duruyor.
umar?m ?yle de olur.neden biliyor musun abi?
??nk? o zaman ben herkese tek tek cevap yaz?p anlataca??m bu olay?n hocadan,2futbolcudan bilemedim 3futbolcudan kaynaklanmad???n?.
Yorum Yap
-
Aslı Siar Deniz Babuz tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Ahmet G?kta? tarafından Gönderilmiş Mesajı göstero de?il de gsye de yeniliriz , ama sonra gs gider rizeye yenilirse , fb de ba?ak?ehir kas?mpa?aya puan b?rak?rsa g?r?n ?enli?i
Tribun Dergi ??@tribundergi 20 sn.20 saniye ?nce
Bilic: "B?t?n niyetim burada kalmakt?. Bundan sonra bunun pek m?mk?n oldu?unu d???nm?yorum."
Yorum Yap
-
Birbirimizi k?rman?n anlam? yok, hepimizin derdi Be?ikta? ama Bilici savunanlar? cidden anlam?yorum, son 3 ma?t?r bir tak?m bu kadar bat?r?l?r. Neye g?re savunuyorsunuz cidden merak ediyorum, y?netim vs demeyin ?imdi, onlar?da biliyoruz ama Bilicin sadece ?u 3 ma?ta ne sa?mal?klar yapt???n? g?remiyormusunuz arkada?lar? Tak?m sanki lig bitmi? havas?nda oynuyorsa, bu ba?ta Bilicin su?udur, daha 3 hafta ?nce liderken ama ?imdi liderin 7 puan gerisindeysek ben Bilic falan tan?mam...
Yorum Yap
Yorum Yap