2 y?ld?r gsyi hem mali hem de ba?ar? a??s?ndan bilic s?rtlad? karde?im.daha hala burda be?ikta?a faydal? kalmal? falan demeyin allah a?k?na.skor taraftar? diyorlar bir de.adam gsyi tek ba??na d?ze ??karm?? ama sabretmeliymi?iz.yedirmezmi? bize.gidin i?inize abi.2 y?ld?r sa?ma sapan y?netip ?nce 2.li?i sonra ?ampiyonlu?u veriyor hala sab?rm??.seneye de feneri mi ?ampiyon yaps?n anlamad?m ki
Duyuru
??k?ş
Hen?z duyuru yok
Slaven Bilic
??k?ş
X
-
Aslı O?uzhan ?eng?l tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Burak Gul tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterVizyonu samet aybaba olan bir y?netim
saha i?inde her ma? katledilen derbilerde kafadan 10 ki?i kalan bir takim
ama derbi kazanamayanda sensin
2 senede ne oynadi?ini bilen bir takim yaratti?in i?in en b?y?k su?lu sensin
ama takimin haklarini savunamayan be?ikta?in paralarinin ?alinmasina g?z yumanlar ma?dur
git hocam ingiltereye..
Bristol city de olsa git
sende bizim gibi kanser olma ?u siktir boktan ?lkede
ne de olsa fikret orman iyi be?ikta?li tek t? kaka sensin..
Oynad??? b?t?n derbilerde tak?ma el freni olan da kendisiydi.
2 sene de ne oynad???m?z? bilmiyorum da kontra atak takti?i d???nda ikinci bir varyasyonu olmayan korkak bir hoca oldu?u kesin.
Escude mi? G?khan S?zen mi? Mehmet Akg?n m??
Yorum Yap
-
R?SK almayan hoca. hoca de?ildir .OYUN OKUMAN s?f?r ! hep yanl?? oyuncu de?i?ikleri !!! 4-4-2 yi unutup durdun . duran top organizasyonu hic cal?st?rmad?n . TAKIMA GAZ VERMED?N . VEREMED?N .. ki bu ma?lar? sadece ?ampiyon olabiliriz gaz? bile yeterli olacakt? .. YAZIKLAR OLSUN SANA . ?imdi git bu kul?pten . senelerimizi yedin !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Yorum Yap
-
Aslı O?uzhan ?eng?l tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Okan Arcan tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Burak Demir tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Okan Arcan tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterKendi ad?ma varsa t?m hakk?m t?m futbolculara ve hocam?za helal olsun.
Hocam?z?n da oyuncular?m?z?n da g??leri yetmedi.
Hepsinin canlar? sa?olsun...
15 y?ll?k pe?pe?e ?ampiyonluk serimize bu sene ara vermek zorunda kald?k...
Bak soruyorum, varsa 5 haftada 6 puan? gasp edilen ?ampiyonluk aday? gel bana ?rnekle.
30 haftaya bakm?yorum ya. Son 5 hafta. Ya?anan rezaletleri bir ben mi g?r?yorum?
Bu i? Pektemek i?i de?il. Burada bir Cenk muhabbeti d?n?yor ki san?rs?n ?brahimovi? oturuyor kul?bede.
Ha o Cenk'i de geldi?inde ben savundum "bu kadar para verilir mi?" dendi?inde.
Ama geli?me g?stermiyor da de?iliz. O?uzhan neden oynamad? yaz?lmam?? hen?z (ger?i gece uzun, illa yazacaklar olacakt?r) ve onun ?zerinden ba?lanmam?? i?.
Akhisar deplasman? kar??nda k?pek gibi sava?an bir tak?m varsa ve onlar?n her t?rl? tekmesini seyreden bir hakem varsa zordur. Akhisar'?n ?u oyununa bu ligde kimse kar??l?k veremezdi. Y?llarca bizde oynam?? Aky?z'? bile tan?yamad?m. 3 tane 90 dakika daha ??kar?rd?.
Bu zorluklarla bu tak?m? kimse daha iyi bir yere oynatamaz. Oynatamad? da zaten. Bin tane ?rnek var ?n?nde. Tayfur'u var, R?za's?, Samet'i var, Carvalhal'i var, Schuster'i, Del Bosque'si, 2. sezonunda Luce'si, 2. sezonunda Denizli'si, Tigana's?; var Allah var.
Ha ?imdi burada sallayanlara kar?? her birini de teker teker ben savundum; istisnas?z...
Futbol ekonomisi son 15 y?lda ba?ka bir boyuta ge?ti. O g?n bu g?nd?r saha d??? g??leri eksik olan adamlara o paradan pay vermezler. Bu kadar basit.
GS'nin sezon ba??ndan beri hakem hatas? ile 1 puan b?rakmad??? bir ligden bahsediyoruz...
Bize bir "Teknik Adam" "hakemi de yen" haplar? vermi?ler; G?khan'?n tan?m? ile "kuyu etraf?nda haplar? yuta yuta d?n?yoruz"...
Yorum Yap
-
Aslı Murat H?seyin Dikmen tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterR?SK almayan hoca. hoca de?ildir .OYUN OKUMAN s?f?r ! hep yanl?? oyuncu de?i?ikleri !!! 4-4-2 yi unutup durdun . duran top organizasyonu hic cal?st?rmad?n . TAKIMA GAZ VERMED?N . VEREMED?N .. ki bu ma?lar? sadece ?ampiyon olabiliriz gaz? bile yeterli olacakt? .. YAZIKLAR OLSUN SANA . ?imdi git bu kul?pten . senelerimizi yedin !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Yorum Yap
-
GS muhtemelen ?ampiyon olacak, sezon ortas?nda hoca de?i?ikli?i sonras? hem de.
Bu durumda onlar m?kemmel y?netiliyor, tek sorun hoca m?yd? yani?
Evet, Be?ikta?'?n teknik direkt?rden daha b?y?k sorunlar? da var; ama bu teknik direkt?rlerinin hatalar?n? veya yetersiz kald??? noktalar? g?rmezden gelmeye bir bahane olmamal?.
Ben Bilic'in de?il 2, 12 sene kalsa bir ba?ar? elde edemeyece?ini d???n?yorum; ancak Schuster'e 2-3 y?l sabredilmesinden yanayd?m mesela.
Yani istikrar do?ru ki?i ile ba?ar? getirir. Yanl?? ki?ilerle de b?yle s?rekli 3.'l?k getirir.
Yorum Yap
-
Aslı Burak Gul tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı O?uzhan ?eng?l tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Burak Gul tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterVizyonu samet aybaba olan bir y?netim
saha i?inde her ma? katledilen derbilerde kafadan 10 ki?i kalan bir takim
ama derbi kazanamayanda sensin
2 senede ne oynadi?ini bilen bir takim yaratti?in i?in en b?y?k su?lu sensin
ama takimin haklarini savunamayan be?ikta?in paralarinin ?alinmasina g?z yumanlar ma?dur
git hocam ingiltereye..
Bristol city de olsa git
sende bizim gibi kanser olma ?u siktir boktan ?lkede
ne de olsa fikret orman iyi be?ikta?li tek t? kaka sensin..
Oynad??? b?t?n derbilerde tak?ma el freni olan da kendisiydi.
2 sene de ne oynad???m?z? bilmiyorum da kontra atak takti?i d???nda ikinci bir varyasyonu olmayan korkak bir hoca oldu?u kesin.
Escude mi? G?khan S?zen mi? Mehmet Akg?n m??
Pardon da Bilic sana kimi yeti?tirip kazand?rd? ?
Yorum Yap
-
Aslı Oktay Demirhas tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Okan Arcan tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Burak Demir tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Okan Arcan tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterKendi ad?ma varsa t?m hakk?m t?m futbolculara ve hocam?za helal olsun.
Hocam?z?n da oyuncular?m?z?n da g??leri yetmedi.
Hepsinin canlar? sa?olsun...
15 y?ll?k pe?pe?e ?ampiyonluk serimize bu sene ara vermek zorunda kald?k...
Schuster hari? hangisine "korkak" denmedi.
Hangisine "defol" denmedi.
Hangisine "cahil" denmedi.
Denemedi?imiz bir hoca t?r? varsa s?yle; ben de bileyim. Bizim evlatlar t?kendi. Real Madrid'i ?ampiyon yapm??lar da biraz tuzlu.
Yorum Yap
-
Aslı Doruk Kaymak tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterYOL VERIN GITSIN SU ADAMA, diyorumda, bu capsiz yonetim yerine kimi getirecek ki? ya da bize kim gelmek ister ki?
sergeni getirirler 10. haftada defolsun deriz!
Yorum Yap
Yorum Yap