Aslı G?khan ?zba? tarafından Gönderilmiş
Mesajı göster
Aslı Bekir Koray Aksoy tarafından Gönderilmiş
Mesajı göster
Sergen orta saha ??kar?p forvet ald? diye stajyer diyenler, Bili?in tolgay de?i?ikli?inden sonra istikrar demez umar?m. Bili? ba?ar?l?d?r, ??nk? 10 y?l T?rkiye de kalsa fb ve gs nin ?n?nde bitiremez bu ligi. Dolay?s?yla ???nc?l?k Bili? i?in ba?ar?d?r
S?yleyince k?z?yorlar ama bu benim fikrimdir. Sergen bu tak?m? ?ampiyon yapabilirdi. Derbilerde daha iyi bir karnemiz olurdu eminim.
Bir g?n gelecek bu tak?m?n ba??na ve umar?m beni haks?z ??karmayacak.
Ben de ayn? ?eyleri umuyorum.
2 senedir tak?m?n ba??nda olsa en k?t? 3. olurduk yine.
ger?ekten hoca falan de?ilsin.git art?k.pekteme?ini de yan?na al git.2 sene tek derbi kazanamad?n,bal?kesire bile 1 0 yatmaya ?al???p ma? verdin.art?k her ma? yan pas-geri pas yapt?r ersana.
Br?gge ma?lar?ndan sonra g?nderilmeli dedik, yoksa sezon gidecek dedik, sinerji enerji de?i?meli dedik.. Biz ligi 3 hafta ?nce yitiriyorduk, tosun mucizevi gol? atmasa. Bak?n ?ekirge s??ram?yor art?k.
Opare Liverpool ma??nda ?ahane top oynad? ertesinde ligdeki Bal?kesir ma??nda sahan?n en iyisiydi sakatland? Ts ma??nda uzun zaman oynamad??? i?in ?ok k?t? de olmasa iyi de?ildi, adam kay?p. Kerim Frei desen ma? kurtarm??l??? var ilk yar? hepimiz ?ok be?enirdik adam kay?p,Tosun en kritik gol? at?yor yine kadroda de?il. O?uzhan ayakta duramayacak halde belli ki hocam?z onu da sal?vermi?. Bu adamlar? k?st?r?p, haketti?i formay? vermezsen bunlara da katlanman laz?m. ?mkan? vard? ama en kritik haftada i?imizi bitirdi. Fatih Tekkeli Erciyes kadar hakim de?ildik ma?a.
Yorum Yap