Aslı Berkay Semiz tarafından Gönderilmiş
Mesajı göster
Duyuru
??k?ş
Hen?z duyuru yok
Slaven Bilic
??k?ş
X
-
Aslı Esat Mutlu tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Berkay Semiz tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterLucescu hepimizin istedi?i bir hoca ama adam geldi 70 ya??na, ikinci bir Kalli facias? olmas?n? Sonu?ta Kalli bize geldi?inde daha gen?ti
Yorum Yap
-
Aslı Esat Mutlu tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Berkay Semiz tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterLucescu hepimizin istedi?i bir hoca ama adam geldi 70 ya??na, ikinci bir Kalli facias? olmas?n? Sonu?ta Kalli bize geldi?inde daha gen?ti
Yorum Yap
-
3 tak?m?n kadrosunu kar??la?t?rd???m?zda ben 3. oluruz diyorum s?k?nt? burda 1 olur diyende duymad?m senin kanad?nda olcay oynarken orda sow var sende pektemek var adamda webo sende motta var onda caner sende serdar var onda g?khan g?n?l sende ersan var onda egemen iyi olan tek b?lgemiz g?khan t?re futbol iyi adamlarla oynan?r ve iyi adamlar da pahal?d?r ?tesi yok sendede bu adamlar yok kimse kusura bakmas?n
Yorum Yap
-
y?llard?r hayalimdir Teknik drekt?r Luce, yard?mc?s? sergen olmas?.
luce b?rakt?ktan sonra sergen ge?er y?llarca hoca aramay?z diyodum.
bu saatten sonra pekte m?mk?n de?il luce gelse bile sergen yard?mc?l?k yapmak istemez.
ama ke?ke yapsa.hem de tecr?be kazan?r.
seneye luce yi ikna edebiliyosak ne ala.
ama edemiyosak sergen yal??n u?urur bu tak?m?.
sergeni sevmeyenler sald?rcakt?r ?imdi..anca at yar??? oynat?r o,ne ba?ar?s? var onun(sanki bili? ?ampiyonlar ligini alm?? gibi) falan diye.
umrumda de?il.
seneye kul?bede LUCE & SERGEN 2 lisinden en az 1 ini g?rmek istiyorum. #in?allah
Yorum Yap
-
Aslı Emrah Akkurt tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterSergeni k???ms?yor herkes
O olsa rahat ?ampiyon olurduk ki?isel kanaatimce.
Adam Sivasa geldi?inden beri Bilicden fazla puan kazanm??t?r.
?enol Hocan?n da gelece?ini d???nm?yorum.
Yorum Yap
-
Aslı Arda Bora Kaya tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Emrah Akkurt tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterSergeni k???ms?yor herkes
O olsa rahat ?ampiyon olurduk ki?isel kanaatimce.
Adam Sivasa geldi?inden beri Bilicden fazla puan kazanm??t?r.
?enol Hocan?n da gelece?ini d???nm?yorum.
Yorum Yap
Yorum Yap