Ayr?l?k Vakti G?le G?le Be?ikta? B?y?k Kuluptur bunu sana ya anlatamad?lar ya anlamazdan geldin Bursa ve bugun yapt???n a??klamalar art?k gitmen gerekti?ini net g?stermi?tir
Duyuru
??k?ş
Hen?z duyuru yok
Slaven Bilic
??k?ş
X
-
Aslı Arda ?elikmaden tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Neset Ural tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Arda ?elikmaden tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Neset Ural tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterbir ara bilic i savunan o kadar ki?i vard? ki ?u anki durumu nas?l izah ediyorlar merak ediyorum ya da fikirleri de?i?ti mi bilic konusunda.. amac?m tart??ma ??karmak de?il sadece merak ediyorum..
tam bir sezon hala ?srarla...
Yorum Yap
-
Aslı Mustafa Emir Can tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Arda ?elikmaden tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Neset Ural tarafından Gönderilmiş Mesajı göster
tamam hangi beklentiyle ?
hey Allah'?m
Yorum Yap
-
Aslı Mustafa Cenan Ad?g?zel tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Turgut Bozo?lu tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterVodafone Arena - Lucescu
Lucescu gelsin , yard?mc?s? Zago olsun.
Efsanelerden de biri teknik heyette bulunsun (?lhan-Deli ibo)
Sportif direkt?r de, yeniden ?nder ?zen ya da Metin Tekin.
Yorum Yap
-
Her ?eye eyvallah edilir de, ?u adama koskoca kul?pten kimse BE??KTA?'?n B?Y?K B?R KUL?P oldu?unu ??retemedi.
Bursa ma?lar?n? derbi, Fb-gs'yi Real Bar?a bizi Atletico g?rmesi, kaybedilen puanlardan sonra rakip g??l? oldu?undan yenemedik 1 puan iyidir tarz? a??klamalar...
Senin g?z?nde b?y?t?p 21 puan?n 2sini alabildi?in fenerbah?e ve galatasaray'?n 10 y?ld?r ?zerimizde kurduklar? derbi ?st?nl???ne ra?men 4er 5'er fazladan galibiyetleri, 21 y?lda sadece 3 ?ampiyonulu?umuz ve geri kalan 18 y?ldaki 17 ?ampiyonlu?u aralar?nda b?l??melerine ra?men 6?ar ?ampiyonluk ?nde olduklar?n?, ve o ?ampiyonluklardan ka? tanesinin temiz oldu?unu ??ren. Sonra EPL'de ba?ar?lar.
Yorum Yap
-
Aslı Neset Ural tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Arda ?elikmaden tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Neset Ural tarafından Gönderilmiş Mesajı göster
tamam hangi beklentiyle ?
Ben inan?yorum hocaya, hatalar?na ra?men kendi evinde bir sezonuu hak ediyor. Bu benim fikrim kimseyi ba?lamaz.
Yorum Yap
-
Aslı Turgut Bozo?lu tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Mustafa Cenan Ad?g?zel tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Turgut Bozo?lu tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterVodafone Arena - Lucescu
Lucescu gelsin , yard?mc?s? Zago olsun.
Efsanelerden de biri teknik heyette bulunsun (?lhan-Deli ibo)
Evet evet, daha da ileri gitmek laz?m. Vodafone Arena'da hoca Luce, yard?mc?lar Zago, ?lhan, Deli ?bo.
Sportif direkt?r de, yeniden ?nder ?zen ya da Metin Tekin.
Yorum Yap
-
Aslı Mustafa Emir Can tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterb?y?k ba?kan F.O Lucescu'dan randevu bile alamaz ne anlat?yorsunuz abi ya
Ya alacak, ya da o da gidecek abi.
?imdi herkes Bilic'e tu kaka modunda da, yaz?n bi Sergen, bi ?ifo falan hamleleri g?rebilirsiniz de yani.
Yorum Yap
Yorum Yap