Hocam karakterin on numara ama bu camiya sana on g?mlek b?y?k..
Duyuru
??k?ş
Hen?z duyuru yok
Slaven Bilic
??k?ş
X
-
Benim de?i?ti abi. 1.5 sene Bilic'in arkas?nda durdum burada. Bakt?m hala Brugge ve fener ma?lar?n? benim gibi izliyor. Deste?imide inanc?m?da kaybettim hocaya kar??.Aslı Arda ?elikmaden tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Neset Ural tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterbir ara bilic i savunan o kadar ki?i vard? ki ?u anki durumu nas?l izah ediyorlar merak ediyorum ya da fikirleri de?i?ti mi bilic konusunda.. amac?m tart??ma ??karmak de?il sadece merak ediyorum..
tam bir sezon hala ?srarla...
Yorum Yap
-
tamam hangi beklentiyle ?Aslı Arda ?elikmaden tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Neset Ural tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterbir ara bilic i savunan o kadar ki?i vard? ki ?u anki durumu nas?l izah ediyorlar merak ediyorum ya da fikirleri de?i?ti mi bilic konusunda.. amac?m tart??ma ??karmak de?il sadece merak ediyorum..
Yorum Yap
-
48000 bin karakartal ?n?nde kendi evimizde oynama beklentisiyle.Aslı Neset Ural tarafından Gönderilmiş Mesajı göstertamam hangi beklentiyle ?Aslı Arda ?elikmaden tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Neset Ural tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterbir ara bilic i savunan o kadar ki?i vard? ki ?u anki durumu nas?l izah ediyorlar merak ediyorum ya da fikirleri de?i?ti mi bilic konusunda.. amac?m tart??ma ??karmak de?il sadece merak ediyorum..
Yorum Yap
-
SERGEN TD?REKTOR -?LHAN-DEL? ?BO -NOUMA YARDIMCILARI - STEFANO KOND?SYONER bu kadro hi? taktik bilmese bile inan?la ?ampiyon yapar tak?m? benim kanaatim Bilic taktik teknik olarak ?ok ?st d?zey sanki resmen oyunculara ma? se?tiriyor nerede liverpool ma??ndaki tak?m? Biz art?k ?ampiyon olmak istiyoruz karde?im avrupada dandik bir turnuvada son 16ya kald?k diye s?rt?m?zda m? ta??yaca??z bu adam?.Aslı G?khan ?zba? tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterBen bu kadar ezberci bir hoca g?rmedim. Hoca'ya kod yazm??lar sanki. O yaz?lan kodun d???na ??kam?yor.
Hocan?n winner olmad??? yerde futbolcudan o inanc? bekleyemezsin. Hi?birinin akl?nda ?ampiyonluk yok ?ok net.
Statt? ?uydu buydu sadece bahane ?retiyorlar. Evet stat ciddi etkendir ama bu kadar inan?s?z oynayamazs?n.
Sezon sonu Bilic'in durumu sorgulanacakt?r. Umar?m do?ru olan neyse y?netim onu yapar.
ve bu benim ?ahsi fikrimdir ben Sergen'in bu tak?m?n ba??nda beklenenin aksine ?ok ba?ar?l? olaca??na inan?yorum. Belki yan?l?yorumdur ama fikrim bu.
Futbolu bilen camian?n b?y?kl???n? bilen derbilerde korkmayacak ve winner bir adamd?r g?z?mde.
Yorum Yap
-
d?r?stl???n i?in te?ekk?r ederim karde?im.. ??kmad?k candan ?mit kesilmez misali hala yan?lmay? ve bilic e ra?men ?ampiyon olmay? o kadar istiyorum ki anlatamam..Aslı G?khan ?zba? tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterBenim de?i?ti abi. 1.5 sene Bilic'in arkas?nda durdum burada. Bakt?m hala Brugge ve fener ma?lar?n? benim gibi izliyor. Deste?imide inanc?m?da kaybettim hocaya kar??.Aslı Arda ?elikmaden tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Neset Ural tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterbir ara bilic i savunan o kadar ki?i vard? ki ?u anki durumu nas?l izah ediyorlar merak ediyorum ya da fikirleri de?i?ti mi bilic konusunda.. amac?m tart??ma ??karmak de?il sadece merak ediyorum..
Yorum Yap
-
sen 3. seneyi de istiyorsun yani oh oh..Aslı Arda ?elikmaden tarafından Gönderilmiş Mesajı göster48000 bin karakartal ?n?nde kendi evimizde oynama beklentisiyle.Aslı Neset Ural tarafından Gönderilmiş Mesajı göstertamam hangi beklentiyle ?Aslı Arda ?elikmaden tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Neset Ural tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterbir ara bilic i savunan o kadar ki?i vard? ki ?u anki durumu nas?l izah ediyorlar merak ediyorum ya da fikirleri de?i?ti mi bilic konusunda.. amac?m tart??ma ??karmak de?il sadece merak ediyorum..
Yorum Yap
-
Hocan?n ?ok su?u yok daha geldi?i camiyan?n fark?nda de?il, ba??nda anlatan olmay?nca bursa ma??n? derbi g?ren adam ba?ak?ehirden 1 puana sevinir..Aslı Emre Mutal tarafından Gönderilmiş Mesajı göster?yi bir rakibe kar?? 2 puan b?rakt?k. Beraberlik adil bir sonu?tu. buyurmu? bilic efendi..
Biz burda s?k?nt?dan geberelim adamdaki rahatl??a bak. Ulan yaz?k be ne diyim!...
Yorum Yap
-
Lucescu gelirse Kral?n? tan?mam.Aslı Turgut Bozo?lu tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterVodafone Arena - Lucescu
Lucescu gelsin , yard?mc?s? Zago olsun.
Efsanelerden de biri teknik heyette bulunsun (?lhan-Deli ibo)
Yorum Yap
Yorum Yap