kusura bakma da hocam butun sene kenarda uyudun,uykunu ald?ysan seneye bir?eyler bekliyoruz art?k
Duyuru
??k?ş
Hen?z duyuru yok
Slaven Bilic
??k?ş
X
-
Aslı Eray Yuce tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterHoca ilk suclanacak kisidir. Antalyaya 5 puan verdi 5.
Kusura bakma neye g?re ? Senin tak?m?n? do?rad? hakemler , federasyon cezalarla b?kt?rd? . Sayg? de?mez BA?KAN ?n g?k?n? c?kartmad? . Niye suclayay?m ben Hocay? ?
Yorum Yap
-
?stikrar?n bir anlam ifade etmesi i?in teknik direkt?r?n oyunun gidi?at?n? de?i?tirebilecek hamleler ?retme A-B-C planlar? olmas? gerekiyor. Maalesef Slaven Bilic'te trib?nler ile benzeri heyecan ta??yan birisi olmak d???nda bu tak?m? daha iyi oyuncular bulunsa bile ileriye g?t?rebilecek bir vizyon yok. Dolay?s?yla kalmas?n?n bir anlam? da yok bana g?re...
Yorum Yap
-
Kendimi bildim bileli hep istikrar?, sabretmeyi ilke edinmi?imdir. Bug?ne kadar Be?ikta?a gelen teknik adam veya futbolcular i?in de azami sab?r g?sterilmesi taraftar? oldum. Carvalhal i?in dahi bir sezon kendi kurdu?u oyuncularla denenmesi gerekti?ini d???nen birisi olarak, sene ba??nda ?eneol G?ne? laflar? dolan?rken Bilic ile s?zle?me yapmam?z Be?ikta? tarihinin en b?y?k hatalar?ndan birisi idi.
?enol G?ne? gibi T?rk futbolcusunun dilinden anlayan adamla hem de ?n?m?zdeki sezon yabanc? s?n?rlamas?n? da katarsak ba?ar?s?z olmak i?in hi?bir sebep g?r?nm?yordu. Belki de ge? de?ildir, in?allah Bili?le yollar ayr?l?r kendisi ile bir s?zle?me yapabiliriz. Hem merak etmeyin gitar ?alamasa da ?enol hoca da sa?lam solcudur.
Bilic'e gelince iyi adam ho? adam, oturup muhabbet edip, bir?eyler i?ilecek ki?i. Asla bu kulub?n hocas? olacak seviyede de?il.
Yorum Yap
-
Aslı Hasan Kaplan tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterKusura bakma neye g?re ? Senin tak?m?n? do?rad? hakemler , federasyon cezalarla b?kt?rd? . Sayg? de?mez BA?KAN ?n g?k?n? c?kartmad? . Niye suclayay?m ben Hocay? ?
SM-N9000Q cihaz?mdan Tapatalk kullan?larak g?nderildi
Yorum Yap
Yorum Yap