tarftarin b?y?k cogunlugu bilicin arkasinda ve destekliyor, ama allah korusun entrikalar dogru cikarda bilic sezon sonu ingiltereye giderse bu cok k?t? koyar destek verenlere
Duyuru
??k?ş
Hen?z duyuru yok
Slaven Bilic
??k?ş
X
-
Ya bir rotasyonda hemen ligi ?nemsemiyor oldu adam. Lig ma?lar? 34 tane Liverpool 2 tane desen anlamaz ki. Ben paf tak?mla bile ??ksa lig ma??na a?z?m? a?mazd?m. Sanki ilk defa ma? kaybediyoruz da d?nya yerinden oynad?.
Koyarsan ?u Liverpoola herkes susar hoca, herkes d?ner. Sende bunun fark?ndas?n, o y?zden ?ok rahat?m. Bakma sen bas?na fb yi gs yi yenemezmi?iz gibi konu?anlara onlar g?rmedi 11 e 11 ma? bitirdi?imizi. Biz d?nyada uzayda her yerde koyar?z bu renklilere hi? ?nemli de?il. Okuma takip etme gazeteleri falan. Ama yar?n ge?ersek turu bir taraf? tutu?acak ?ok insan oldu. ?ok b?y?k olur bu yang?n
?nanmakla ba?lar her ?ey. Biz sana inan?yoruz sende ba?araca??na inan... Orada olacak 80.000
En son düzenleyen Cagdas Kurtul; 25-02-2015, 20:28.
Yorum Yap
-
Aslı Cagdas Kurtul tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterYa bir rotasyonda hemen ligi ?nemsemiyor oldu adam. Lig ma?lar? 34 tane Liverpool 2 tane desen anlamaz ki. Ben paf tak?mla bile ??ksa lig ma??na a?z?m? a?mazd?m. Sanki ilk defa ma? kaybediyoruz da d?nya yerinden oynad?.
Koyarsan ?u Liverpoola herkes susar hoca, herkes d?ner. Sende bunun fark?ndas?n, o y?zden ?ok rahat?m. Bakma sen bas?na fb yi gs yi yenemezmi?iz gibi konu?anlara onlar g?rmedi 11 e 11 ma? bitirdi?imizi. Biz d?nyada uzayda her yerde koyar?z bu renklilere hi? ?nemli de?il. Okuma takip etme gazeteleri falan. Ama yar?n ge?ersek turu bir taraf? tutu?acak ?ok insan oldu. ?ok b?y?k olur bu yang?n
?nanmakla ba?lar her ?ey. Biz sana inan?yoruz sende ba?araca??na inan...
Liverpoolu eleyeyim buyuk hoca olur,ama ligde alnacak ilk puan kayb?nda yine asarlar.Maalesef taraftar yap?m?z ?ok de?i?ti.Baz? hocalara sab?r gosterilmemesini anl?yorum da Bilice sab?r edemeyenleri hi? anlayam?yorum.Adam t?rnaklar?n? kaz?ya kaz?ya y?kseliyor...
Yorum Yap
-
Aslı Ali Can ?ak?r tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterHocaya sonuna kadar g?veniyorum, yar?na kimbilir ne kadar kafa patlat?yordur. Her?ey diledi?in gibi olsun Bilic.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Yorum Yap
-
Aslı Tolga Akg?n?l tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Ali Can ?ak?r tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterHocaya sonuna kadar g?veniyorum, yar?na kimbilir ne kadar kafa patlat?yordur. Her?ey diledi?in gibi olsun Bilic.
Yorum Yap
-
Aslı Cafer Evirgen tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Tolga Akg?n?l tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Ali Can ?ak?r tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterHocaya sonuna kadar g?veniyorum, yar?na kimbilir ne kadar kafa patlat?yordur. Her?ey diledi?in gibi olsun Bilic.
Yorum Yap
-
Aslı Tolga Akg?n?l tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Cafer Evirgen tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Tolga Akg?n?l tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Ali Can ?ak?r tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterHocaya sonuna kadar g?veniyorum, yar?na kimbilir ne kadar kafa patlat?yordur. Her?ey diledi?in gibi olsun Bilic.
Ayn? ?ekilde G?khan'? da...
Ba zaten ?s?n?rken sakatland?.
Yani Pedro'nun oynamamas? m?yd? b?t?n sorun ?
Yorum Yap
-
Aslı Cafer Evirgen tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Tolga Akg?n?l tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Cafer Evirgen tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterGereksiz rotasyon derken kastetti?in nedir ?
Yorum Yap
-
Aslı Tolga Akg?n?l tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Cafer Evirgen tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Tolga Akg?n?l tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Cafer Evirgen tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterGereksiz rotasyon derken kastetti?in nedir ?
Yar?n Necip gibi bi bomban?n eline bakaca??n? da biliyorsundur herhalde, belki o y?zden oynatm??t?r. Ya da Pedro'nun da bilmedi?imiz bir s?k?nt?s? vard?r mesela.
Yorum Yap
-
Aslı Cafer Evirgen tarafından Gönderilmiş Mesajı gösteredit
Yorum Yap
-
Aslı Tolga Akg?n?l tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Cafer Evirgen tarafından Gönderilmiş Mesajı gösteredit
Yar?n ki ma?? d???nerek Atiba'y?, G?khan'?, Pedro'yu yedek b?rakmad?. Oynayabilecek durumda olmad?klar? i?in yedek b?rakt?.
Necip tercihi belki yar?n ki ma? i?indir, belki de At?n?'?n yetersiz oldu?undand?r. Ama Pedro oynayabilecek durumda olsayd?(sakatl?k, yorgunluk vs) Necip yerine Pedro'yu oynat?rd?. Hatta illa Necip'i oynatmak istese Pedro ile beraber oynat?rd?.
Yorum Yap
Yorum Yap