Aslı Atakan Uslu tarafından Gönderilmiş
Mesajı göster
Duyuru
??k?ş
Hen?z duyuru yok
Slaven Bilic
??k?ş
X
-
-
B?y?k tak?m oyuna h?keder,oyununu rakibine kabullendirir.B?y?k tak?m korkak oynamaz,rakibe g?re oyununu de?i?tirmez,topu b?rakarak oynamaz.B?y?k tak?m b?y?k hocas?n?n oyun felsefesine g?re oynar.Milli tak?mda ve Rusya daki kariyeri bizim i?in ?rnek te?kil ediyor.Hatalar?n? g?rmeyip b?y?k d???nemezsen ileri gidemezsin.
Yorum Yap
-
Aslı Yemliha Engin Tun? tarafından Gönderilmiş Mesajı göster?u "size her?ey m?stehak" s?z? ?ok kli?e belki ama herhalde bunun tam zaman?..
Daha 2 g?n ?nce evin bark?n olmad??? halde 7'de 7 yap?p Lider devam ederken "Commandante" idin..
Bug?n Samet Aybaba'dan k?t? oldun, ?smail Kartal'lar, Hamza Hamzao?lu'lar senden iyi ilan edildi..
Yar?n bir 7'de 7 daha yap, bug?n ???k h?z?yla ilerleyen bu sayfalar gram ilerlemez.. Yine sotelenirler.. B?y?k Reis olursun..
Sonra yine bir ma? kaybet, yine ayn? d?ng?y? ya?ars?n..
Velhas?lkelam.. Daha d?ne kadar "Bizde emekli ol sen hoca" diyordum, bug?n "tez zamanda gidesin" diyorum..
Bu kafatas?ndan nefret ediyorum ??nk?.. Biz ger?ekten Mourinho'yu bile haketmeyen bir toplumuz.. Ben biz Be?ikta?'l? taraftarlar?n biraz daha farkl? oldu?unu d???n?yordum ama zerre fark yok.. D?n ma?? Fener'li babam ve Gs'li eni?tem ile izledim.. Onlar bile Bili?'i ?ve ?ve bitiremiyorlar ama biz itin bi taraf?na monte ediyoruz..
Git hocam tez zamanda.. ?ki dakika durma.. Seni de yeriz..
Haa ne diyorduk ? Samet Aybaba, ?smail Kartal, Hamza Hamzao?lu..
7 de 7 yapan tak?m 1 ma? kazanmad? diye ?ld?rd?n?z o zaman bunu deriz BJK sevdal?lar?na Bizi ?ld?remezsiniz...!
Yorum Yap
-
Vallahi iyi giderken ?v?lme olmaz ama k?t? giderken ele?tiri olur bu d?nyan?n heryerinde ayn?d?r.
D?n ma?? ??plak g?zle izlemi? biri olarak , Be?ikta? tak?m olarak en rahat kazanaca?? ma?? resmen elleriyle verdi. Rakibin 2 stoperi orta alana kadar ilk yar?da her topta ?ok rahat ??kt?lar.
Rakibi bu kadar geride kar??laman?n amac? nedir ? Sosa yorgunsa , Demba Ba haz?r de?ilse bunun sorumlusu san?r?m stad m?d?r? de?ildir ?
Derbilerde a??r? ?nlem almaya ?al???yor. Bu tak?m feneride cimbomuda yener ben idda ediyorum. Ama fazla ?nlem rakipten t?rnak i?erisinde korku sonu?lar?n bu olmas?n? sa?l?yor.
Yorum Yap
-
?ampiyonluk inanc?mda bir gram azalma de?i?me yok, senide anl?yorum hoca kul?bede hamlelik adam m? vard? da yapmad?k d???ncende olabilir ama 10 ki?iyken yorgunda olsa baca??da kopsa Sosa'y? ??karmayacaks?n, hele ??kar?p yerine ?smail'i hi? almayacaks?n. O?uzhan ?amurda y?r?yemezken Kerim'i onun yerine alsayd?n ke?ke, Kerim O?uzhan ?smail falan ?ok c?l?z kald?k sonlarda, ki en g??l? olmam?z gereken anlard?. Neyse ikinci devre ligde Olimpiyat'a gitmedik?e sonuna kadar y?r?r?z beraber.
Yorum Yap
-
arap ismail ne anlar t.direkt?rl?kten..fb'nin kadrosu iyi-tecr?beli ondan faydalan?yor i?te...hamzao?lu, daha yeni gelmi? bug?ne kadar ne yapm??..2-3 galibiyet al?nca kral hoca...
bizdeki s?k?nt? 1-2 hatada hemen yerin dibine sokuyoruz...(sadece tdirekt?r i?in de?il)...3-5 ma? kazan?nca sabredelim g?zel ?eyler olacak diyoruz bi ma?lubiyet hooop terse d?n??..elbette yanl??lar s?ylenecek farkl? fikirler s?ylenecek ama ?ld?rmeden...Bilic'in en az 1 sezon daha ( ''Kendi evimizde'' ) kalmas? gerekiyor...en az?ndan ben ?yle d???n?yorum.En son düzenleyen Alican Osanmaz; 05-01-2015, 15:52.
Yorum Yap
-
burada anla??lamayan ?u var bilic istifa diyen yok, tak?m?n genel olarak oynad??? g?zel oyunu takdir ediyoruz zaten. lakin yanl??a yanl?? demezsek yanl?? yolday?z demektir. hocan?n ma? i?in yapt??? hatalar? ?nceki sayfalarda yazd?m, bir ki?i bana sosan?n yerine ismailin neden girdi?i konusunda bana mant?kl? bir ?ey diyebiliyor mu merak ediyorum?
Yorum Yap
-
Aslı Yilmaz Aygun tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterSergen Yal??n'?n ne eksi?i var S.Bili?'ten?
Yorum Yap
-
Aslı Yilmaz Aygun tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterSergen Yal??n'?n ne eksi?i var S.Bili?'ten?
Yorum Yap
Yorum Yap