Kendisini ba?ar?l? bulmuyordum(bu konuda y?netimin etkisi b?y?k) ama bu kul?pten acil gitmesi gerekenlerden kesinlikle de?il.Ama giderse de eksi?ini ?ok hissetmeyiz ?unku zaten etliye s?tl?ye kar??m?yor,kar??t?r?lm?yordu...
Duyuru
??k?ş
Hen?z duyuru yok
?nder ?zen
??k?ş
X
-
Aslı Cihan Yaman tarafından Gönderilmiş Mesajı göster?stifa olacaksa e?er kendisinden tek beklentim olan biten neyse a??klamas?,kimlerin ne halt etti?ini,kimlerin neler ?evirdi?ini bu taraftar?n duymaya hakk? var.Her?ey ortaya d?k?ls?n,ok yaydan ??ks?n art?k,yeter...
Yorum Yap
-
Aslı Mustafa Sohmelioglu tarafından Gönderilmişya abi bende seni y?llard?r takip ederim sende bu tiplere ne cevap verirsin malum i?te arkada?lar?n g?r???
be?ikta?? sadece ba?ar?lar? i?in sevecek insanlar?n g?r??lerine zerre ?nem verme BENCE.
Ayruca renkta? diyenleri ?zellikle uyar?yorum kimisi anlay?? g?steriyor kimiside b?yle artistlik yap?yor.
Renkta? nedir yahu renklimiyiz biz, abi karde?iz burada hepimiz
Yorum Yap
-
Aslı ?brahim G?ng?r tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAdal? yada x ki?i istenmeyebilir sayg? duyar?m ama Kurban gitti?imiz komploya inan?p buraya gelip Be?ikta??n ad?n??ike ile anan kimseye tahamm?l edemiyorum.
Ayruca renkta? diyenleri ?zellikle uyar?yorum kimisi anlay?? g?steriyor kimiside b?yle artistlik yap?yor.
Renkta? nedir yahu renklimiyiz biz, abi karde?iz burada hepimiz
Yorum Yap
-
Aslı G?kmen Uysal tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterin?allah b?yledir
Milliyet'ten Serdar Sar?da?'a yapt??? a??klamada ?nder ?zen, "?stifam kesinlikle s?z konusu de?il. ?stanbul'a kul?p i?lerim ve ?zel i?lerim oldu?u i?in d?nd?m" dedi.
Yorum Yap
-
?NDER ?ZEN? YEMEK
Birinci s?rada Sorgulamam?z gereken ?nder ?zenin imzadan sonraki d???nce ve konu?malar? de?ildir.
?NDER ?ZEN neden gelmi?ti bu tak?ma.
Futbolun tek yetkilisi bir numaral? sorumlusu yani oyuncunun ba?? dahi a?r?sa sorumlu ?nder ?zendir ?ylemi?
evet.
Bas?na ?nder ?zen haricinde kimse konu?mayacakt? transferle ilgili.
Kamp da menejer g?rm?yecekti. Ona ve y?neticilere de?il ?nce scut ekibine oyuncu ?nerilecekti.
Y?neticiler transferin sadece mukavele ve pazarl?k k?sm?na kar??acakt?.
Sizce y?netim bunlar?n hangisini sa?laya bildi.
verilen deme?ler ortada yap?lan serdar ve sezer transferi ortada.
Kampda cirit atan menejerler tesislerden ??kmayan y?neticiler hatta ve hatta y?netici futbolcu gece gezmeleri vs.
??MD? ??km?? baz?lar? yok o?lu fb alt yap?s?nda oynuyor diye laf vurmaya ?al???yorlar.Bunu s?yleyenler acaba ?ocuk gen?ler alt yap?s?nda da olsa bunu s?yleyeceklermiydi.
SANANE BE KARDE??M
bizim alt yap?ya yazd?rsayd? ozamanda kendi ??kar? var ?ocu?u alt yap?da derlerdi ?rnek: sinan engin o?ulcan engin i?in s?ylenmi?ti.
bunlar?n hepsine g?l?yorum i?te bizim y?netimin mantalitas?na sahip olan futbol fakiri taraftar tiplemesi.
Yorum Yap
Yorum Yap