?stifa etmesi gerekenler orda duracak olan yine ?abalayan adama olacak! Yeter ulan art?k ne bi?im y?netimsiniz
Duyuru
??k?ş
Hen?z duyuru yok
?nder ?zen
??k?ş
X
-
Dany geldi?i g?n sen istifa etmeliydin.Dany i?eri ?nder ?zen d??ar? olmal?yd?.Kul?b?n ?ampiyonlar Ligine gidememesinin tek sorumlusu olarak yolun a??k olsun.Ayl?k maliyetinden kurtulduk en az?ndan.
Heee yeter mi asla...S?ra y?netimde.
Bu ?lkede ba?bakan olursun,cumhurba?kan? olursun ama ?yle kolay kolay TJK Ba?kan? olamazs?n.
Umudun Ad? Serdal Adal?!
Yorum Yap
-
Aslı Murat Ozbek tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterG?zel g?nler seni bekliyor karde?im mutlu olmaya devam T?be yaaa...
Yorum Yap
-
Aslı Emre Kutlug tarafından GönderilmişG?ndemden uzak alakas?z bir ?ey payla?aca??m. ?nder Hoca'n?n sonuna kadar destek?isiyim ama o?lunu neden fenerin altyap?s?na yazd?rm???
http://instagram.com/p/qBZlb8PX5J/
Yorum Yap
-
Sinan vardar ne hikmetse oglun yonetime girdiginden beri sesin cikmiyordu acaba neden ?
Ve sen anc baban sayesinde paranin ne oldugunu bilmeden hazira konarak biryerlere gelmissin ama icindeki hirs senide teslim almis koluna takmis egonu yuruyedur, zaten bir gun olacakti istifa.(olmasada su an istifa yine dusuncem ayni )
Hep yazdim cik acikla adam gibi kimler fesat bilelim artik..
Yorum Yap
-
Aslı Emre Kutlug tarafından GönderilmişG?ndemden uzak alakas?z bir ?ey payla?aca??m. ?nder Hoca'n?n sonuna kadar destek?isiyim ama o?lunu neden fenerin altyap?s?na yazd?rm???
http://instagram.com/p/qBZlb8PX5J/
Yorum Yap
-
Belki de son ?ans?m?z ?nder ?zen ve onun futbol akl?. Eksikleri ve hatalar? var, olmas? da normal. Be?ikta? i?in ?abalamaktan hi? vazge?medi. ?stifa ettiyse bitmi?tir, bi daha geri d?nmez. Hissiyat?m ve arzum istifa etmedi?i y?n?nde. Be?ikta?'ta bi ?eyler de?i?ecekse bu ancak ?zen'le olur. Son ?ans?m?z? ka??rmayal?m ve sahip ??kal?m.
Yorum Yap
-
Bence bizi ilgilendirmeli. Biz oglumuza olan borcumuz diye yola cikiyoruz. Kaldi ki gs karti kullandi diye ayni elestriyi hakli olarak Ergin Ataman icin de yapmistik. Adamin rengi belli evet ama bu bulundugu yere guvenmemesi hatta biraz zorlarsak hice saymasi kivaminda bir olay. Yetersiz goruyor olmasi da dahil edilebilir. Ben diger takimlarin icerisinde hic besiktasli goremiyorum. Sahit olmadim bu tur olaylara ama bizi kimse es gecmiyor.
Yorum Yap
Yorum Yap