Aslı Neset Ural tarafından Gönderilmiş
Mesajı göster
Duyuru
??k?ş
Hen?z duyuru yok
?nder ?zen
??k?ş
X
-
Aslı Umit Pekcan tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterO da olabilir, belki de do?rusu odur.
Naps?n adam gidecekleri, gelecekleri tek tek s?ylesin mi.
Millet bunu istiyodu heralde.
baz? ba?l?klar not ald?m ?zellikle not tuttum, bilmedi?im hi? bir ?ey de s?ylememi? oldu.
program?n ikinci b?l?m?nde ald???m notlar ??yle:
* dany'den pi?man olaca??m bir durum yok, tepkilerin adresi benim, bu konuyu da kapatt?m.
* defansa umar?m istedi?imiz oyuncuyu al?r?z, oyuncular? izledik, scout ekibi ve teknik ekip ile mutab?k oldu?umuz oyuncular var, morelo bunlardan biri.
* yal??n g?ndemimizde de?il, yerli bir stoper olabilir, hen?z kim oldu?u belli de?il (yersek).
* 2 yerli 2 yabanc? stoper, bir de stoper olarak kullanaca??n?z joker (necip) olmas? laz?m.
* antren?r ekibi kamp kadrosu verdi, toraman ve sezer yok, teknik ekibin iste?i bu. kalitelerini ben tart??mam, ama kararlar?n? ben veririm.
* t?re'nin evine gittim, ona g?veniyorum, t?m hatalar?n? bana anlatm??t?r, olay? almanyadan bile ara?t?rd?m, t?re ile tutarl? buldum, ona inan?yorum.
* stat belli de?il, bana kalsa ilk yar? deplasmanlarda oynamaya evet derim.
* lanzani de?erli bir oyuncu
* b?t?e esneyebilir, uzun vadeye yay?labilir.
* d?nya kupas?nda favorim brezilya.
Yorum Yap
-
Aslı Turgut Inanbak tarafından Gönderilmiş Mesajı göstersette anla??lm??t?r, net.
Yorum Yap
-
Aslı Neset Ural tarafından Gönderilmiş Mesajı gösteryav bir d?nya soru var cevap bekleyen..
frei neden forma ?ans? bulamad?? bili?e sormak laz?m.
formsuz oyuncularda ?ok fazla ?srar edilmesi yedekleri k?st?rd?, bunun ?n?ne neden ge?ilemedi? bili?e sormak laz?m.
yedekler t?m sezon boyunca hi? haz?r g?r?nmediler bunun nedenleri neler? bili?e sormak laz?m.
para yok diyorsunuz ama son kontratlar neden euro ?zerinden yap?ld?? y?netime sormak laz?m.
cevaplar ??yle olur.
Yorum Yap
-
Son 15 g?nde 2 kere Fikret Orman 2 kere ?nder ?zen ve 1 kere AN? ??kt? televizyona ve SONU?: KOCAMAN SIFIR ! Hep laf hep laf icraat s?f?r!!!
Hi? bir a??klay?c? cevap yok hep ben giderim koltu?a m? yap??t?m antren?r olaca??m ama burada de?il yok dany ba?kas?na m? atar?m su?u yok ?yle yok ??yle hep ayn? s?sl? edebiyat kelimeleri...
?zen'in herhalde g?n?n a??klamas? ibrahim ve sezer ile ilgili son karr? final topu bende demesi ba?ka yeni hi? bir ?ey yok...
He bekleyende yok o da ayr? bir konu...
Yorum Yap
-
Aslı Sergen Pervance tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterLanzini gelecek gibi, hoca parayi taksitle ?deyebileceklerini ima etti bana g?re. yani bu yil 3-4 milyon gelecek yil 3-4 milyon olabilir.
Yorum Yap
-
Aslı Turgut Inanbak tarafından Gönderilmiş Mesajı göstercevaplar ??yle olur.
Yorum Yap
-
Aslı Neset Ural tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterdo?rusun abi ?yle olur.. hata bende g?rev tan?m?na uygun sorularla gelmedim.. ger?i g?rev tan?m?n? da bilmiyorum ya..
a??klanmas? gereken ?eyler oldu?unda topu ba?ka bir yere g?nderiyorlar, g?nderilecek yer yoksa taca at?yorlar.
konu?ulan ?eyler ise hep ayn?, farkl? bir ?ey yok.
biraz daha netlik bekliyoruz ama sanki her ?eyi ?ok gizli ve d?zenli yap?yorlarm?? gibi renk vermiyorlar.
Yorum Yap
-
Vallahi bir garipsiniz AN? den transfer haberi, ?nder ?zen den kadrodaki oyuncular?n kullan?m?yla alakal? meseleleri duymak istiyorsunuz. AN? stadyum in?aat? konusunda en merak edilen mevzuyu anlatt?, ?nder ?zen de forvet d???nda transfer ve yap?lanma projelerini gayet net anlatt?. Dany den, Fernandes ten falan filan bize ne tak?mdan gitmi? oyuncular olduysa da hata ?u an ?nemi yok. Kadroda Frei kullan?lmamas? ?nder ?zen i ne ilgilendirir. Kendisi a??k?a s?yledi ben teknik direkt?re kadro veren adam olmam diye. Bunlardan ?nder ?zen e ne ?
Yorum Yap
-
Turgut abi rica ederim yanl?? anlamad?m.. bilakis ironi yapt?m..
Galip karde? o zaman ?unu kabul edin madem bir?ok ?ey gizli kapakl? d?n?yor ba?kan? gibi 2-3 g?nde bir programa ??kmas?n.. konu?mas?n, in?allahlar oldu?u ya da olmad??? zaman ??ks?n anlats?n bizde bo?una program izlemeyelim..
Edit: o zaman ?nder ?zen neye yetkilidir neye de?ildir bir bas?n a??klamas? ile bilgilendirsin bizde bo? sorular sormayal?m..
Yorum Yap
-
Aslı Mahmut Sinan Sahinbas tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterOnder ozen kendi de diyor ben oyuncuyu bulurum yonetime sumarim. Ben paradan hesaptan anlamam diye ama ilginctir ki yonetime sorulacak her soru onder hocaya soruluyor ve elestiriliyoe.
Yorum Yap
Yorum Yap