Hocam sak?n akl?ndan bile ge?irme, ?u ak?ls?zlarla bizi ba? ba?a b?rakma.
Duyuru
??k?ş
Hen?z duyuru yok
?nder ?zen
??k?ş
X
-
Aslı Seyithan Sakar tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterG?kay anlad?n m? ?imdi neden Kavalc?'n?n gitmesi k?t? oldu yazd???m? sana
Anlad?m karde?im de bunu ba?kan bilmiyormuydu ? Niye g?z g?re g?re izin verdi bu olaya ?
Yorum Yap
-
Gitmesini istemem ama giderse de karalar? ba?lamam a??k?as?.
Kendisine b?yle bulunmaz hint kuma?? muamelesi yapmam?z? gerektirecek ????? ben daha kendisinde g?remedim. Biz ?ok romanti?iz sanki.
Sadece g?zel konu?uyor. T?pk? Fikret Orman gibi. Hatiplik on numara icraat s?f?r.
Transfer desen ge?en s?re?te gelen giden adamlara bak?nca ?nder ?zen olmaya gerek yok. Her y?netim bu tarz transferleri yapar.
Fark nedir biliyor musunuz ? Alt?nsay'?n yapt??? gibi gider kimsenin bilmedi?i O?uzhan'? sudan ucuz paraya getirir tak?m?n 1. oyuncusunu kazand?r?rs?n. ??te budur dersin.
Di?er taraftan tak?mdaki disipline bakay?m diyorum. Orada da bir fark?n? g?remiyorum. Futbolcular? kaybedilen fener ma??n?n gecesi ertesi sabah antreman varken gece kul?plerinden topluyoruz. Hemde silahla yaralanm?? ?ekilde.
Atletik departman biliimsellik ?u bu diyoruz. Ama tak?m her sene oldu?u gibi yine revire d?n?yor. Sakatl?ktan ge?ilmiyor.
Dany fiyaskosuna girmek bile istemiyorum.
E abi o zaman ben ne anlad?m b?yle futbol direkt?r?nden ? Ondan vazge?emeyece?im bir ?ey g?remiyorum bu adamda.
Tamam kals?n isterim yinede. Ama ?nder ?zen bana olmazsa olmaz dedirtemiyor a??k?as?.
Yorum Yap
-
Aslı G?kay G?kdo?an tarafından Gönderilmiş Mesajı göster
Anlad?m karde?im de bunu ba?kan bilmiyormuydu ? Niye g?z g?re g?re izin verdi bu olaya ?
Yorum Yap
-
Aslı Burak Demir tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAN? nasil bir mahlukattir ya...
GT-I9500 cihaz?mdan Tapatalk kullan?larak g?nderildi
Yorum Yap
-
Aslı Seyithan Sakar tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterHakl?s?n da ?nder ?zen giderse ba?kan kendisinin de fazla zaman?n?n kalmad???n? biliyor. Belki o y?zden gitmesin diye bir ?eyleri de?i?tirebilir.
Hat?r g?n?l ili?kileriyle birka? i? ba?lay?p, para vermesi adam? oldu?undan ?ok daha de?erli yap?yor. Halbuki eski kafal? bir y?netici i?te.
Ama gider mi ? Zor.
Yorum Yap
-
Aslı Seyithan Sakar tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterHakl?s?n da ?nder ?zen giderse ba?kan kendisinin de fazla zaman?n?n kalmad???n? biliyor. Belki o y?zden gitmesin diye bir ?eyleri de?i?tirebilir.
Bu saatten sonra durulmaz orada.
Yorum Yap
-
Aslı Tayfun Turgay tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterGitmesi gereken adam ANC. O zaman F.Orman'?n da eli g??lenecek ?zen'e daha fazla yetki verip profesyonelle?me yolunda.
Hat?r g?n?l ili?kileriyle birka? i? ba?lay?p, para vermesi adam? oldu?undan ?ok daha de?erli yap?yor. Halbuki eski kafal? bir y?netici i?te.
Ama gider mi ? Zor.
AN? ile birlikte istifa eden y?neticilerden sonra ola?an?st? ka??n?lmaz olur. ?yle kolay de?il o i?.
Yorum Yap
Yorum Yap