Aslı Sedat ?zer tarafından Gönderilmiş
Mesajı göster
Futbolu bilmek yetmiyor i?te , biliyorsan konu?acaks?n , itiraz edeceksin b?yle y?netime laf at?yoruz ben dahil ama en az ?nder ?zen ve Bili?'in de bu i?te su?u var.
Profesyonel'iz ama amat?rler taraf?ndan y?netiliyoruz harbiden , ??kacaks?n?z o kadar y?rekliyseniz itiraz edeceksiniz karde?im , bu y?netimle bizden bu kadar diye , ?n?ne engel koyanlar? s?yleyeceksin , kimsenin kimseyi kand?rmaya hakk? yok.
?brahim Alt?nsay niye kalmad? ? ?nder ?zen susabiliyor diye. Her zaman susup sadece yukar?dakilerin i?ini yapacak adam bulunur, bunun bedeli yukar?y? de?il bizlere a??r olur.
burada ortaya ?k?lem ??k?yor
elestr? olarak yazm?yorum bunu bende yap?yorum
?brah?m Alt?nsaya k?z?yoruz n?ye b?rak?p ka?t?n m?cadele etmed?n d?ye
Onder ozene madem ?sted?kler?n? yapm?yorsun b?rak g?t d?yoruz...
Aslı Ekin Yeg?l tarafından Gönderilmiş
Mesajı göster
@Tufan Tokadci
O ma? i?in Ertu?rul Sa?lam' a gelene kadar su?lanacak ?ok ki?i var demek istedim sadece. Ertu?rul Sa?lam i?in iyidir k?t?d?r diye bir yorum yapmak i?in ?ncelikle Y?netimin ne kadar iyi oldu?unu tart??man?n daha ?nemli oldu?unu d???n?yorum sadece o kadar. Ertu?rul Sa?lam' ?n ba?ar?l?/ba?ar?s?z oldu?unu s?ylememi istiyorsan o y?netime ra?men bir?eyler yapmaya ?al??t? ama ba?ar?l? olamad? derim bu konuda da taviz vermem veya direk ba?ar?s?z demem.
Bir teknik direkt?r?n ba?ar?l? olabilmesi i?in ?ncelikle ak?ll? fikirli bir ?st kadronun olmas? gerekir Ertu?rul Sa?lam d?neminde o yoktu ne diyeyim ki? Demir?ren y?netimi ne kadar ba?ar?l? idi ki gelen hocalar ba?ar?l? olsun diye bak?yorum olaya. Demir?ren den sonra kl?b?n geldi?i yer ortada zaten....
CL ' de deplasmanlarda kaleyi bulan ?utumuz yoktu.
Hadi onuda ge? hayat devam ediyor diye a??klama yapan kim ?
Mustafa Denizli'de a?a?? yukar? ayn? kadroya sahipti.
Holosko,Nobre,Bobo ve Delgado'dan tam verim alarak ?ampiyon yapt?.
Ertu?rul Sa?lam bu isimlerden ne kadar verim alm?? ?
Kadro kalitesizli?ide iyice me?hur oldu,kadron kalitesiz diye 8 tane ye gel ohh ne g?zel d?nya.
G?rende zanneder bundan ?nceleri CL ' de Zidane'larla Kluivert'larla oynad?k.
Ertu?rul Sa?lam'?n futbol bilgisi Tello'nun sol bek oynamas?nda sakl?.
Y?netim ne kadar su?luysa Ertu?rul Sa?lam en az o kadar su?ludur.
Sayg?lar abi.
Yorum Yap