Umuyorum yaz transfer d?neminde senin Bilicle birlikte belirledi?in, istedi?in isimler al?n?r. Y?netim i?ine kar???rsa bir y?l? daha ??pe atar?z.
Duyuru
??k?ş
Hen?z duyuru yok
?nder ?zen
??k?ş
X
-
Aslı Erhan Bicer tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterBug?n herkes A.MAdrid'i alk??l?yor,takdir ediyor......Nas?l kuruldu o tak?m?????hemen bir sene de mi yap?ld?.....Ge?en sene bu zamanlar Bili? ve ?zen ikilisi r?ya gibi gelmiyormuydu herkese????tamam y?netim kabahatli,teknikdirekt?r kabahatli,sportif direkt?r kabahatli de hersene illa kelle isteyen sabretmeyen bu taraftar?n hi? mi su?u yok???????
Yorum Yap
-
Aslı Ahmet Cenk D?nmez tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterah ?u tarftar yok mu hersey?n sorumlusu taraftar olmasa neler yap?cak y?netim tekn?k heyet futbolcular da biz izin vermiyoruz yoksa ne kupalar ne ?ampiyonluklar yas?ycaz belli de?il
Yorum Yap
-
?nder ?zen alkol al?yomu? s?rekli, idmanlara ge? geliyomu? v.s. Bu soruyu beyaz tv muhabiri(muhabir diyolar kendisine) M.?evik soruyo D.Atalay adl? y?netici m?sfettesi cevapl?yor bide.
Ben ?zen'in yerinde olsam ?u a??z ishalinin sorusunu g?rsem, mobese g?rse konu?cak y?netici m?svettesinin bu soruya cevap vermesini g?rsem, insanl?g?mdan utan?r?m.
Umar?m sezon sonu istifa eder kendine daha fazla y?klenilmesine izin vermez. 300-400 binlira bor? vererek Futbol'un tillah? oldu?unu zanneden y?netici istemiyoruz arkada? ?ekin pis ellerinizi Be?ikta?'?m?n ?st?nden...
Yorum Yap
-
Aslı Erhan Bicer tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterBug?n herkes A.MAdrid'i alk??l?yor,takdir ediyor......Nas?l kuruldu o tak?m?????hemen bir sene de mi yap?ld?.....Ge?en sene bu zamanlar Bili? ve ?zen ikilisi r?ya gibi gelmiyormuydu herkese????tamam y?netim kabahatli,teknikdirekt?r kabahatli,sportif direkt?r kabahatli de hersene illa kelle isteyen sabretmeyen bu taraftar?n hi? mi su?u yok???????
Edit ?imdi ma?kolikten bakt?m Simeone gelmeden ?nce 5G-4B-7M,geldikten sonra 10G-7B-5MEn son düzenleyen Merter Erhuy; 18-05-2014, 14:07.
Yorum Yap
-
??k, y?netimle ilgili her ?eyi a??kla. ?stifa ET!
Ger?ekle?meyen s?zlerin nedenlerini a??kla!
Benim d?nya y?ld?z? getirsin, Messi-Ronaldo bulsun gibi beklentim yoktu zaten.
Atletik Departman olay? ?ok ho?uma gitmi?ti. Sambade olay? iyiydi.
?u atletik departman i?i ne oldu onu anlat! Futbolcular neden disiplinsiz bunu anlat!
Bir sezonda tek kulvarda 50-60 kez sakatl?k nas?l ya?ad?k bunu bir anlat!
Alacaklar?n? m? alam?yorlar nedir ??k anlat!
Yorum Yap
Yorum Yap