Aslı Cagatay Kavak tarafından Gönderilmiş
Mesajı göster
Duyuru
??k?ş
Hen?z duyuru yok
?nder ?zen
??k?ş
X
-
-
Aslı Sermet Aktasli tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Cagatay Kavak tarafından Gönderilmiş Mesajı göstercenkten memnun olan bi ben varm???m demekki
Yorum Yap
-
Aslı Cafer Evirgen tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Sermet Aktasli tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Cagatay Kavak tarafından Gönderilmiş Mesajı göstercenkten memnun olan bi ben varm???m demekki
Yorum Yap
-
Aslı Cafer Evirgen tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Sermet Aktasli tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Cagatay Kavak tarafından Gönderilmiş Mesajı göstercenkten memnun olan bi ben varm???m demekki
Yorum Yap
-
Aslı Sermet Aktasli tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Cafer Evirgen tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Sermet Aktasli tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Cagatay Kavak tarafından Gönderilmiş Mesajı göstercenkten memnun olan bi ben varm???m demekki
Cenk'in Sivasspor ma??nda 1(yaz?yla bir) tane bile kurtard??? pozisyon yok.
Bal?kesir ma??nda G?khan ?nal'?n karambol pozisyonu var onun d???nda ne cepheden ne yandan ne havadan ne de karadan kurtard??? tek pozisyon bile yok.
Lig TV'nin sitesinde ma?lar?n ?zetleri mevcut.
Cenk ?ok k?t? bir kalecidir. Hemen hemen her ma?ta kalemize gelen ?LK TOP golle sonu?lan?r. Hatta bazen pozisyon olmas?na bile gerek yok, kendi kendisine pozisyon ?retir.
Yorum Yap
-
Aslı Seyyit Engin T?fek?i tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterBence Liverpool ma??nda yapt??? kurtar?? reflekslerinin ne kadar iyi oldu?unu g?sterir.
Yan toplarda ?ok zay?f ve bazen tecr?besizlik(?)/heyecan?na yenilip yapt??? hatalar var,d?zeltilebilecek ?eyler.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Yorum Yap
-
Aslı Omer Can Ozer tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Seyyit Engin T?fek?i tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterBence Liverpool ma??nda yapt??? kurtar?? reflekslerinin ne kadar iyi oldu?unu g?sterir.
Yan toplarda ?ok zay?f ve bazen tecr?besizlik(?)/heyecan?na yenilip yapt??? hatalar var,d?zeltilebilecek ?eyler.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Yorum Yap
-
Aslı Sermet Aktasli tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Cagatay Kavak tarafından Gönderilmiş Mesajı göstercenkten memnun olan bi ben varm???m demekki
real icin birsey denmez ama
barcelonanin kaleci durumu diger 10 kisiyle alakali kaleciden baska 10 kisiyi o kalitede bulalim kaleye istedigimizi koyalim
valdes bence malin tekiydi
altyapidan olmasa ve son yillardaki 11 yakalanmasa barcanin kalesinde olmasi mumkun degil
baya sansli bir arkadasi bence))
Yorum Yap
-
Aslı Oytun Aliyazici tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterValla bence cenk'in en b?y?k hatas? bir kaleciye g?re ?ok karars?z.?zellikle yan toplarda bir ??kar gibi yap?yor hemen geri d?n?yor.
Yorum Yap
-
Aslı Cafer Evirgen tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Sermet Aktasli tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Cafer Evirgen tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAbi en son ne zaman b?yle bir pozisyon kurtard? ?
Cenk'in Sivasspor ma??nda 1(yaz?yla bir) tane bile kurtard??? pozisyon yok.
Bal?kesir ma??nda G?khan ?nal'?n karambol pozisyonu var onun d???nda ne cepheden ne yandan ne havadan ne de karadan kurtard??? tek pozisyon bile yok.
Lig TV'nin sitesinde ma?lar?n ?zetleri mevcut.
Cenk ?ok k?t? bir kalecidir. Hemen hemen her ma?ta kalemize gelen ?LK TOP golle sonu?lan?r. Hatta bazen pozisyon olmas?na bile gerek yok, kendi kendisine pozisyon ?retir.
tavsiyene uydum son d?rt lig macinin ozetini seyrettim.
aldigim notlari paylasayim, sen bu notlar uzerinden bir daha seyret, belki benim kurtaris tarifimle seninki farklidir, o yuzden anlasamiyoruzdur.
eskisehir
1.22 de yemis, ilk mesajimdada belirttigim gibi yumurtlamis, o gol yenmez, kaleciligin alfabesidir bu, ilk ogretilenlerdendir
4.52
5.03
5.15
6.07
balikesir
0.30
2.50
2.59 gol, dogru pozisyon almis top ersana carpip rakibin ?nunde kaliyor
4.30 gol penaltidan
sivas
1.38
diger kaleyi bulanlari da iceri almis
erciyes
serbest vurustan yemis, golu guzellestiren de yaptigi plonjon
izledikten sonra tekrar yazma ihtiyaci hissedersen, daha ?nce yazdiklarimi bir kez daha oku ltf. mukerrer cvp vermek zorunda kalmayayim.
Yorum Yap
Yorum Yap