?dda ediyorum bu ara transferde ?nder hoca olsaydi brezilya liginden opare ve milosevic den daha iyilerini bulurdu
Duyuru
??k?ş
Hen?z duyuru yok
?nder ?zen
??k?ş
X
-
Aslı Mehmet Tayfur Unal tarafından Gönderilmiş Mesajı göster
Yorum Yap
-
videoyu ?imdi izledim tekrar duyguland?m
Ge?mi?te ama o adam fenerli diyenleri "ahlak sahibi profesyoneller tak?m tutmaz" deyip anla??lmay?nca zar zor eski?ehirliye ikna etmi?tik . Daha ?nce i? ahlak? , ?al??kanl??? ve profesyonelli?ini g?rd???m?z ?nder Hocan?n Be?ikta? i?in kalbinde kocaman bir yer oldu?unu da g?rm?? olduk.En son düzenleyen Kemal Erce Avaroglu; 16-02-2015, 21:45.
Yorum Yap
-
Aslı Ceyhan Ayvatoglu tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterBi tarafta Levent Erdo?an, At?f Ke?e?i, Yal??n Karadeniz...
Di?er tarafta ?nder ?zen...
Hangi taraf Be?ikta?l?... ??in ac? taraf? bu adamlar ele?tirmi?ti ?nder ?zen'i, fenerli diye...
Yorum Yap
-
Aslı Cem Ko? tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Mehmet Tayfur Unal tarafından Gönderilmiş Mesajı göster
Yorum Yap
-
Bu video ge?en hafta bendeydi, mov uzant?l? nas?l ekleyebilirim falan diye sormu?tum. Sonra oradaki k?rm?z? montlu arkada??m ekleme hoca alkollu falan dedi hak verdim eklemedim youtube' a ya da ba?ka bir platforma. ?imdi video s?zm??, bence de ?ok ho? ama hoca aleyhine ?e?itli ?evrelerin elinde koz olarak kullan?labilir. Ama bu videonun s?per oldu?u ger?e?ini de?i?tirmiyor tabi
Yorum Yap
-
Aslı Ertu?rul Ural tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterBu video ge?en hafta bendeydi, mov uzant?l? nas?l ekleyebilirim falan diye sormu?tum. Sonra oradaki k?rm?z? montlu arkada??m ekleme hoca alkollu falan dedi hak verdim eklemedim youtube' a ya da ba?ka bir platforma. ?imdi video s?zm??, bence de ?ok ho? ama hoca aleyhine ?e?itli ?evrelerin elinde koz olarak kullan?labilir. Ama bu videonun s?per oldu?u ger?e?ini de?i?tirmiyor tabi
?nder hocayla ne zamand?r tan???yorsunuz
Yorum Yap
-
Aslı Mehmet Tayfur Unal tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Ertu?rul Ural tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterBu video ge?en hafta bendeydi, mov uzant?l? nas?l ekleyebilirim falan diye sormu?tum. Sonra oradaki k?rm?z? montlu arkada??m ekleme hoca alkollu falan dedi hak verdim eklemedim youtube' a ya da ba?ka bir platforma. ?imdi video s?zm??, bence de ?ok ho? ama hoca aleyhine ?e?itli ?evrelerin elinde koz olarak kullan?labilir. Ama bu videonun s?per oldu?u ger?e?ini de?i?tirmiyor tabi
?nder hocayla ne zamand?r tan???yorsunuz
Yorum Yap
Yorum Yap