Hocam esesin ba??na ge?meyeceksen Ali Ece ile bir ?al??ma yap?p da yabanc? ?nerseniz tak?ma fena olmaz m?.
Duyuru
??k?ş
Hen?z duyuru yok
?nder ?zen
??k?ş
X
-
"Bug?n 1 Nisan de?ilse bu karar seneye uygulanacak ?eklinde anl?yorum. E?er Be?ikta?'taki g?revime devam etseydim TFF'ye dava a?ard?m. UEFA Kurullar?na kadar g?t?r?rd?m. Bilic'ten ?z?r diliyorum. T?rkiye bir hukuk ?lkesidir deyip onlar? inand?rd???m i?in ?z?r dilerim. Be?ikta?l?lardan ?z?r diliyorum. G?khan T?re, Kerim Frei i?in ?dedi?imiz paray? ?m?r boyu ?al??sam ?deyemem. Fark?nda olmadan, kurallara uyarak Be?ikta?'? zarara u?ratm?? oldum. Bu ?ekilde de tarihe ge?tim herhalde."
Yorum Yap
-
Be?ikta? taraftarindan ?z?r diledi tolgaya verece?im paraya 1 milyon daha koyar ospinayi al?yordum g?khan toreye verilen para kerim verilen para diyor do?ru ne oyuncular getirirdi Afrikada kolumpiyadan brezilyadan valla ?u ntvspor ?n?ne gidip bug?n hocam biz hakk?m?z? helal ettik diyelim ilk defa BE??KTA? IN ?OCU?U ?NDER ?ZEN s?z?n? hak ediyor
Yorum Yap
-
Aslı Cenk Gen?o?lu tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterherkes helal olsun falan demi? de bana biraz demagoji yapm?? gibi geliyor!
senin ba?kan?n gidecek bunu imzalayacak, ama sen gidip tff'ye dava a?acaks?n, i?i uefa'ya g?t?receksin!
oldu.
Yorum Yap
-
Cok da kendini yipratmamasi gerekli aslinda. Neticede yekta gibi olcan gibi engin baytar gibi erman gibi topuz gibi hasan ali gibi ??p yerlileri d?nya para verip doldurmad? tak?ma. Biz Tolga'dan da T?re'den de Kerim'den de raz?y?z. Bundan sonra o karara imza atanlar? da g?rece?iz s?n?rs?z yabanc? hakk?n? kimlerle kullanacaklar umar?m z?rvalamazlar.
Yorum Yap
Yorum Yap