Duyuru
??k?ş
Hen?z duyuru yok
?zlanda - T?rkiye | 2018 D?nya Kupas? Elemeleri
??k?ş
X
-
Bilic'i sap?na kadar ele?tiren biri olarak bence milli tak?ma Bilic gelmeli. Bilic bu tarz turnuvalarda i? yapabilecek bir hoca,ciddiyim.
-
Arda Turan - Barcelona,
Emre Mor, Nuri Sahin - Dortmund
Hakan, Toprak - Leverkusen
Burak, Ersan - ?in
Yunus - Mainz
Enes - Twente
Mevl?t - Metz
Caner bile oynamasa da Inter'e transfer yapti.
Bunlarin yani sira zaten uc buyuklerde kaliteli yerliler var. Gonul, Sener, Balta, Caner, Oguzhan, Topal, Volkan, Cenk vs.
Kimse kusura bakmasin son donemlerdeki en global ve kaliteli kadro var su an. Biz gidip Alman 2. Ligindeki topcudan, Ozandan vs. Katki bekliyoruz
Bir yorum yaz:
-
Emre Mor i?in Dormund ne derece iyiyse Fatih Terim ile vakit ge?irmek o derece k?t?. Yaz?k etme kendine unut Terim'in dediklerini. Dormund da ki malzemeci emin ol daha profesyonel. Yakma kendini ?ocuk.
Bir yorum yaz:
-
Ma?tan sonra renkliler Caner k?t? oynad? kaybettik (biz Be?ikta?l?lar? sevmezler onlar) falan derler diye d???n?yordum. Hoca ma? sonunda Caner-?smail de?i?ikli?i demi?.
Bundan sonra al K?yba??n? g?t?rsonn ?okusson...
Bir yorum yaz:
-
Aslı Talha Karanfiler tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Cihan Yaman tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Talha Karanfiler tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterErken oyuncu degistirmek zorunda kaldim. Zorunda kalmasam baska degisiklikler yapardim diyor. Caner ismail degisikligi yapabilirdim diyor bu adam ne iciyor ya
SM-G900H cihaz?mdan Tapatalk kullan?larak g?nderildi
Bir yorum yaz:
-
Aslı Cihan Yaman tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Talha Karanfiler tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterErken oyuncu degistirmek zorunda kaldim. Zorunda kalmasam baska degisiklikler yapardim diyor. Caner ismail degisikligi yapabilirdim diyor bu adam ne iciyor ya
Bir yorum yaz:
-
Aslı Talha Karanfiler tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterErken oyuncu degistirmek zorunda kaldim. Zorunda kalmasam baska degisiklikler yapardim diyor. Caner ismail degisikligi yapabilirdim diyor bu adam ne iciyor ya
Bir yorum yaz:
-
terim bayadir sa?maliyorda malum ki?i ustunu ?izdi sanirim, malum siteler malum kanallar ?uan sevin? i?indeler. tuhaf geli?meler a?ikcasi, plan program istek nedir merak ediyorum a?ikcasi.
General Mobile 4G cihaz?mdan Tapatalk kullan?larak g?nderildi
Bir yorum yaz:
-
Erken oyuncu degistirmek zorunda kaldim. Zorunda kalmasam baska degisiklikler yapardim diyor. Caner ismail degisikligi yapabilirdim diyor bu adam ne iciyor ya
Bir yorum yaz:
-
Ozan sakatlan?p ??kmasa o de?i?iklik hakk?n? ?smail - Caner olarak kullanacakm??.
Teknik bilgisi bu kadar i?te.
Bir yorum yaz:
-
Aslı Ersin Ozturk tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Halil Nuri Yurdakul tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterMevzu gs olunca tekme tokat birbirine dalan adamlar? hosgord?
konu Milli tak?m olunca disiplini uygulayaca?? geldi MR egonun
Bir yorum yaz:
-
--- O?uzhan - Topal ---
Emre --- Hakan --- Arda
?nce bu 5'linin yana yanayken kuraca?? varyasyonlar? ve futbol keyfini d???n?yorum, daha sonra da neden bi arada olmad?klar?n?.
Silahs?z sava?a gidiyoruz resmen. Koca bir jenerasyonu heba edecek bu adam, acilen T?rk futbolunun bu kabaday?dan temelli kurtulmas? laz?m.
Bir yorum yaz:
-
?akma imparator yine muhte?em taktik teknik bilgisiyle ??kt?; ama medyam?z ?ok etkiledi teknik ekibimizle oyuncular?m?z?. Yoksa 8-0 kazan?rd?k..
Bir yorum yaz:
Bir yorum yaz: