Duyuru

??k?ş
Hen?z duyuru yok

?zlanda - T?rkiye | 2018 D?nya Kupas? Elemeleri

??k?ş
X

• Filtrele
  • Zaman
  • göster
Hepsini Sil
yeni mesajlar

• Merter Erhuy
    yanıtladı
    Bilic'i sap?na kadar ele?tiren biri olarak bence milli tak?ma Bilic gelmeli. Bilic bu tarz turnuvalarda i? yapabilecek bir hoca,ciddiyim.

Bir yorum yaz:

• Mustafa Zeybek
    yanıtladı
    Arda Turan - Barcelona,
    Emre Mor, Nuri Sahin - Dortmund
    Hakan, Toprak - Leverkusen
    Burak, Ersan - ?in
    Yunus - Mainz
    Enes - Twente
    Mevl?t - Metz
    Caner bile oynamasa da Inter'e transfer yapti.

Bunlarin yani sira zaten uc buyuklerde kaliteli yerliler var. Gonul, Sener, Balta, Caner, Oguzhan, Topal, Volkan, Cenk vs.

Kimse kusura bakmasin son donemlerdeki en global ve kaliteli kadro var su an. Biz gidip Alman 2. Ligindeki topcudan, Ozandan vs. Katki bekliyoruz

Bir yorum yaz:

• Erkan Inan
    yanıtladı
    Emre Mor i?in Dormund ne derece iyiyse Fatih Terim ile vakit ge?irmek o derece k?t?. Yaz?k etme kendine unut Terim'in dediklerini. Dormund da ki malzemeci emin ol daha profesyonel. Yakma kendini ?ocuk.

Bir yorum yaz:

• Cihan Yaman
    yanıtladı
    Fato? gitmesin,ad?m gibi eminim ?.G?ne?'e sal?a olur bunlar...

Bir yorum yaz:

• Mehmet Kele?
    yanıtladı
    Ma?tan sonra renkliler Caner k?t? oynad? kaybettik (biz Be?ikta?l?lar? sevmezler onlar) falan derler diye d???n?yordum. Hoca ma? sonunda Caner-?smail de?i?ikli?i demi?.
    Bundan sonra al K?yba??n? g?t?rsonn ?okusson...

Bir yorum yaz:

• Cihan Yaman
    yanıtladı
    Aslı Talha Karanfiler tarafından Gönderilmiş Mesajı göster
    Aslı Cihan Yaman tarafından Gönderilmiş Mesajı göster
    Erken oyuncu degistirmek zorunda kaldim. Zorunda kalmasam baska degisiklikler yapardim diyor. Caner ismail degisikligi yapabilirdim diyor bu adam ne iciyor ya

SM-G900H cihaz?mdan Tapatalk kullan?larak g?nderildi
    Mant?k olarak asl?nda Caner'i oynatmamas? laz?m.Kadroya H.Ali ile ?smail'i ?a??r?yor sonra H.Ali sakatlan?nca son anda Caner'i ?a??r?yor.O zaman bu durumda oynamas? gereken ?smail de?il midir?Mant?k olarak ta duygusal olarak hak eden ?smail'di zaten.M?mk?nse hi?bir oyuncumuz ?a??r?lmas?n
    Hayir ilk 11 olarak ismaili oynatsin sorun degilde 2-0 yenikken caner ismail degisikligi yapabilirdim diyor ismaili alip maci cevirecegini dusundu heralde

Ne oynatt???,ne d???nd??? belli de?il zaten karde?im,konu?maya bile de?mez.Fark yemedi?ine dua etsin

Bir yorum yaz:

• Talha Karanfiler
    yanıtladı
    Aslı Cihan Yaman tarafından Gönderilmiş Mesajı göster
    Erken oyuncu degistirmek zorunda kaldim. Zorunda kalmasam baska degisiklikler yapardim diyor. Caner ismail degisikligi yapabilirdim diyor bu adam ne iciyor ya

Mant?k olarak asl?nda Caner'i oynatmamas? laz?m.Kadroya H.Ali ile ?smail'i ?a??r?yor sonra H.Ali sakatlan?nca son anda Caner'i ?a??r?yor.O zaman bu durumda oynamas? gereken ?smail de?il midir?Mant?k olarak ta duygusal olarak hak eden ?smail'di zaten.M?mk?nse hi?bir oyuncumuz ?a??r?lmas?n
    Hayir ilk 11 olarak ismaili oynatsin sorun degilde 2-0 yenikken caner ismail degisikligi yapabilirdim diyor ismaili alip maci cevirecegini dusundu heralde

Bir yorum yaz:

• Cihan Yaman
    yanıtladı

Bir yorum yaz:

• Sercan Mert Pulurlu
    yanıtladı
    terim bayadir sa?maliyorda malum ki?i ustunu ?izdi sanirim, malum siteler malum kanallar ?uan sevin? i?indeler. tuhaf geli?meler a?ikcasi, plan program istek nedir merak ediyorum a?ikcasi.

General Mobile 4G cihaz?mdan Tapatalk kullan?larak g?nderildi

Bir yorum yaz:

• Semih Ba?kaya
    yanıtladı
    ?ehitlerimizi bahane edip ka?t? ?erefsiz.

Bir yorum yaz:

• Talha Karanfiler
    yanıtladı

Bir yorum yaz:

• Semih Ba?kaya
    yanıtladı
    Ozan sakatlan?p ??kmasa o de?i?iklik hakk?n? ?smail - Caner olarak kullanacakm??.

Teknik bilgisi bu kadar i?te.

Bir yorum yaz:

• Halil Nuri Yurdakul
    yanıtladı
    Aslı Ersin Ozturk tarafından Gönderilmiş Mesajı göster
    Aslı Halil Nuri Yurdakul tarafından Gönderilmiş Mesajı göster
    Mevzu gs olunca tekme tokat birbirine dalan adamlar? hosgord?
    konu Milli tak?m olunca disiplini uygulayaca?? geldi MR egonun
    Harika tesbit .
    Eyvallah kardesim

Bir yorum yaz:

• Oğuzhan Aykan
    yanıtladı
    --- O?uzhan - Topal ---
    Emre --- Hakan --- Arda

?nce bu 5'linin yana yanayken kuraca?? varyasyonlar? ve futbol keyfini d???n?yorum, daha sonra da neden bi arada olmad?klar?n?.

Silahs?z sava?a gidiyoruz resmen. Koca bir jenerasyonu heba edecek bu adam, acilen T?rk futbolunun bu kabaday?dan temelli kurtulmas? laz?m.

Bir yorum yaz:

• Arda Çelikmaden
    yanıtladı
    ?akma imparator yine muhte?em taktik teknik bilgisiyle ??kt?; ama medyam?z ?ok etkiledi teknik ekibimizle oyuncular?m?z?. Yoksa 8-0 kazan?rd?k..

Bir yorum yaz:

Hazırlanıyor...
X