Duyuru
??k?ş
Hen?z duyuru yok
?zlanda - T?rkiye | 2018 D?nya Kupas? Elemeleri
??k?ş
X
-
Taratorun ??kard??? kadroya bak forvet yok tak?mda allah cezan? versin lan senin yasin ne yasin
-
Kadroya Gel.Forvet Yok.Cenk Tosun Gayet Etkiliydi Ge?en Ma?.Yasin ?ztekin Falan Sa?ma Sapan Kadro.
Bir yorum yaz:
-
Forvetsiz ??k?yor milli tak?m 4-6-0 oynayacak m?thi? futbol dehas? senyor terim.
Bir yorum yaz:
-
?zlanda kar??s?ndaki 11'imiz: Volkan Babacan, ?ener, ?mer Toprak, Mehmet Topal, Caner, Kaan, Ozan, Volkan ?en, Emre Mor, Yasin, Hakan
Santrafor kim lan ?Ulan FATO? yine sa?malam??s?n.
4-6-0 harika taktik
Bir yorum yaz:
-
Hirvatistan finlandiya deplasmaninda 1 0 one gecti, kaleci hediye etti
Bir yorum yaz:
-
Aslı Talha Karanfiler tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı ?a?r? G?khun Sevindik tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Talha Karanfiler tarafından Gönderilmiş Mesajı gösteradamlar taraftarlar? ile ?ok b?t?nle?mi? durumda beraberlik iyi sonu?
Lakin pek ?midim yok o ma?tan da.
O y?zden 3 puan i?in oynamal?y?z.
Ki zaten Ukrayna'y? da yenemedik i?erde.
3 puan ?art bize yenmemiz laz?m beraberlik mutlu etmemeli team?
Zor bi atmosfer olcak dedi?in gibi yenilirsek ?zlanda b?rakmaz 2.li?i ?ooook hesap yapar?z yenmemiz ?art.
Ma??n gidi?at?na g?re beraberlikte iyi olabilir ama beni tatmin etmez a??kcas?.
Dedi?im gibi Ukrayna ma??nda 2 puan kaybettik ekstradan telafi etmemiz gerekiyor bu ma?ta
Bir yorum yaz:
-
Aslı ?a?r? G?khun Sevindik tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Talha Karanfiler tarafından Gönderilmiş Mesajı gösteradamlar taraftarlar? ile ?ok b?t?nle?mi? durumda beraberlik iyi sonu?
Bir yorum yaz:
-
Aslı Talha Karanfiler tarafından Gönderilmiş Mesajı gösteradamlar taraftarlar? ile ?ok b?t?nle?mi? durumda beraberlik iyi sonu?
Bir yorum yaz:
-
adamlar taraftarlar? ile ?ok b?t?nle?mi? durumda beraberlik iyi sonu?
Bir yorum yaz:
-
Aslı Ahmet Tugrul Yarali tarafından Gönderilmiş Mesajı göster-----------Volkan------------
?ener Toprak Kaan Caner
-----------Topal-------------l
-E.Mor--Calhanoglu---Volkan
-----------Cenk------------
Topal stopere, ?mer'in yan?na ge?er, orta sahada Ozan-Tolga oynar bence. Geri kalan kadro aynen olur sahada.
Bir yorum yaz:
-
-----------Volkan------------
?ener Toprak Kaan Caner
-----------Topal-------------l
-E.Mor--Calhanoglu---Volkan
-----------Cenk------------
Bir yorum yaz:
-
-
?zlanda'da hava durumu yar?n yakla??k 11 dereceymi?, ayr?ca hakem Mark Clattenburg Euro 2016 finalinde ev sahibi Fransay? korumu? Portekizi katletmi? kararlar?yla ev sahiplerine biraz handikap? var olabilir. Fatih Terim ve bu nedenlerden dolay? ?zlanda ma?? al?r ve bizde son ma?lara yine heyecan?m?z? ve ?midimizi klasik olarak b?rakm?? oluruz.
Bir yorum yaz:
-
Izlanda bizi her turlu yener orada
SM-G900H cihaz?mdan Tapatalk kullan?larak g?nderildi
Bir yorum yaz:
Bir yorum yaz: