Aslı Soner Gokturk tarafından Gönderilmiş
Mesajı göster
Duyuru
??k?ş
Hen?z duyuru yok
Tek Eğlence Yine fenevbahçe
??k?ş
X
-
Kumpas var. Unutma unutturma. Adi civcivler. http://m.milliyet.com.tr/kumpas-var-...9-skorerhaber/
Yorum Yap
-
Aslı Mehmet Evrim Talan tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterKumpas var. Unutma unutturma. Adi civcivler. http://m.milliyet.com.tr/kumpas-var-...9-skorerhaber/
Yorum Yap
-
Aslı Aytac Saglam tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı ?mer I??ksal tarafından Gönderilmiş Mesajı göstero de?il de bu feneri nas?l yenemedik yahu
Yorum Yap
-
-?z?l?yormuyum hay?r. -zevk al?yormuyum? evet. Fakat d?n?p bizim tak?ma bak?yorum banane fenerden diyorum. biz ?okmu iyiyiz? berbat bir tak?m olduk
ba?kandan y?neticisine tek dertleri ?enol g?ne? olmu? hocaya taraftara sallay?p durdular.?u kalitesiz ligde kenetlenemedikleri i?in ki?isel egolar u?runa g?zelim tak?m k?y tak?m?na d?nd?.rezalet g?nler ya??yoruz
dua etsinler fb bu durumda.herkes ba?ar? ?l??s?n? buna g?re belirlemi?.ba?ak?ehir kim bize 8puan fark at?yor? bunun hesab?n? en ba?ta y?netim verecek sezon sonu
ne demi?ti trib?nler '' y?netim bu tak?m senin eserin'' aynen de ?yle
Yorum Yap
-
Aslı Burak Gul tarafından Gönderilmiş Mesajı göster-?z?l?yormuyum hay?r. -zevk al?yormuyum? evet. Fakat d?n?p bizim tak?ma bak?yorum banane fenerden diyorum. biz ?okmu iyiyiz? berbat bir tak?m olduk
ba?kandan y?neticisine tek dertleri ?enol g?ne? olmu? hocaya taraftara sallay?p durdular.?u kalitesiz ligde kenetlenemedikleri i?in ki?isel egolar u?runa g?zelim tak?m k?y tak?m?na d?nd?.rezalet g?nler ya??yoruz
dua etsinler fb bu durumda.herkes ba?ar? ?l??s?n? buna g?re belirlemi?.ba?ak?ehir kim bize 8puan fark at?yor? bunun hesab?n? en ba?ta y?netim verecek sezon sonu
Yorum Yap
-
Aslı Mehmet Evrim Talan tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Burak Gul tarafından Gönderilmiş Mesajı göster-?z?l?yormuyum hay?r. -zevk al?yormuyum? evet. Fakat d?n?p bizim tak?ma bak?yorum banane fenerden diyorum. biz ?okmu iyiyiz? berbat bir tak?m olduk
PEPE personelin maa??n? ?deyip ve kendi alacaklar?ndan vazge?ip gitmi?tir.S?rada BABEL vard?r
?enol G?ne? hocay? loser Abdullah Avc? ile kar??la?t?raca??n?za d?n?p ger?ekleri g?r?n.
Biz k?t? y?netim y?z?nden bu hale geldik ?ENOL G?NE? y?z?nden de?il
Yorum Yap
Yorum Yap