Aslı Soner Gokturk tarafından Gönderilmiş
Mesajı göster
Duyuru
??k?ş
Hen?z duyuru yok
Tek Eğlence Yine fenevbahçe
??k?ş
X
-
Kumpas var. Unutma unutturma. Adi civcivler. http://m.milliyet.com.tr/kumpas-var-...9-skorerhaber/
Yorum Yap
-
?lahi adalet yine i?liyor i?te,her?ey teker teker ??k?yor.2 kere son hafta ?ampiyonlu?u verip stadda h?ng?r h?ng?r a?lad?lar,yetmedi hala haks?zl?klara devam ettiler.?imdi de k?me hatt?na d??t?ler.S?rada cincon var.Onlara da uefa vuracak in?allah ?ld?r?c? darbeyiAslı Mehmet Evrim Talan tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterKumpas var. Unutma unutturma. Adi civcivler. http://m.milliyet.com.tr/kumpas-var-...9-skorerhaber/.gif)
Yorum Yap
-
Bence o ma?ta hocan?n su?u ?ok b?y?k. Beraberli?e raz? olan bir tak?m gibi oynad?k. Oysa ligin ba?? idi. H?cum futbol oynayal?m yenersek yeneriz yenilirsek yeniliriz mant??? ile oynamal?yd?k. 1 puan ile ?ampiyon olacak olan bir tak?m gibi oynad?k ama niyeyse. Bence ?st?ne gitsek delik de?ik ederdik adamlar?. Ge?en sene 3 att???m?z ikinci yar? ma?? mesela. ?kinci yar? da att?k o 3 gol?. O futbolu sadece 20dk olsun oynasayd?k belki o g?n yetecekti kazanmaya.Aslı Aytac Saglam tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterCanere sormak laz?m 1.70 lik Ayew`e nas?l kafa vurdurdu. Topa totonu d?nersen Valbuena bile vurur kafay?Aslı ?mer I??ksal tarafından Gönderilmiş Mesajı göstero de?il de bu feneri nas?l yenemedik yahu
Yorum Yap
-
-?z?l?yormuyum hay?r. -zevk al?yormuyum? evet. Fakat d?n?p bizim tak?ma bak?yorum banane fenerden diyorum. biz ?okmu iyiyiz? berbat bir tak?m olduk
ba?kandan y?neticisine tek dertleri ?enol g?ne? olmu? hocaya taraftara sallay?p durdular.?u kalitesiz ligde kenetlenemedikleri i?in ki?isel egolar u?runa g?zelim tak?m k?y tak?m?na d?nd?.rezalet g?nler ya??yoruz
dua etsinler fb bu durumda.herkes ba?ar? ?l??s?n? buna g?re belirlemi?.ba?ak?ehir kim bize 8puan fark at?yor? bunun hesab?n? en ba?ta y?netim verecek sezon sonu
ne demi?ti trib?nler '' y?netim bu tak?m senin eserin'' aynen de ?yle
Yorum Yap
-
Feda d?nemi bile bu halde de?ildik ?ok ??k?r. Bu tak?m y?zde 70 hocan?n eseri ayr?ca. Tolgay Ozi ?ov yaparken y?netim muhte?em. Adamlar bir anda le? oldu y?netime yazar. Ge?iniz. Ayn? kadronun ba??na Avc? y? getirmek laz?m tak?m o kadar k?t? m? diye. Ge?en sene Talisca Cenk Tosic Fabri varken de 31 puan toplad? tak?m. Lens Negredo Medel in y?z?ne bakmad? hoca.Aslı Burak Gul tarafından Gönderilmiş Mesajı göster-?z?l?yormuyum hay?r. -zevk al?yormuyum? evet. Fakat d?n?p bizim tak?ma bak?yorum banane fenerden diyorum. biz ?okmu iyiyiz? berbat bir tak?m olduk
ba?kandan y?neticisine tek dertleri ?enol g?ne? olmu? hocaya taraftara sallay?p durdular.?u kalitesiz ligde kenetlenemedikleri i?in ki?isel egolar u?runa g?zelim tak?m k?y tak?m?na d?nd?.rezalet g?nler ya??yoruz
dua etsinler fb bu durumda.herkes ba?ar? ?l??s?n? buna g?re belirlemi?.ba?ak?ehir kim bize 8puan fark at?yor? bunun hesab?n? en ba?ta y?netim verecek sezon sonu
Yorum Yap
-
?imdi yazd???n?z mesaj? silebilirsiniz.Evet bug?n itibariyle FEDA d?neminden daha k?t? haldeyiz.Aslı Mehmet Evrim Talan tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterFeda d?nemi bile bu halde de?ildik ?ok ??k?r. Bu tak?m y?zde 70 hocan?n eseri ayr?ca. Tolgay Ozi ?ov yaparken y?netim muhte?em. Adamlar bir anda le? oldu y?netime yazar. Ge?iniz. Ayn? kadronun ba??na Avc? y? getirmek laz?m tak?m o kadar k?t? m? diye. Ge?en sene Talisca Cenk Tosic Fabri varken de 31 puan toplad? tak?m. Lens Negredo Medel in y?z?ne bakmad? hoca.Aslı Burak Gul tarafından Gönderilmiş Mesajı göster-?z?l?yormuyum hay?r. -zevk al?yormuyum? evet. Fakat d?n?p bizim tak?ma bak?yorum banane fenerden diyorum. biz ?okmu iyiyiz? berbat bir tak?m olduk
PEPE personelin maa??n? ?deyip ve kendi alacaklar?ndan vazge?ip gitmi?tir.S?rada BABEL vard?r
?enol G?ne? hocay? loser Abdullah Avc? ile kar??la?t?raca??n?za d?n?p ger?ekleri g?r?n.
Biz k?t? y?netim y?z?nden bu hale geldik ?ENOL G?NE? y?z?nden de?il
Yorum Yap

Yorum Yap