Lyon, Ligue1'e ambargo mu koymu?? Ne ara yaw? PSG nedir ki?
Duyuru
??k?ş
Hen?z duyuru yok
S?per Lig 2016-2017 Sezonu T?m Ma?lar?
??k?ş
Bu konu kapatıldı.
X
X
-
7 8 y?ll?k s?reci diyordur arkada?Aslı Sinan Erdal tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterLyon, Ligue1'e ambargo mu koymu?? Ne ara yaw? PSG nedir ki?
Yorum Yap
-
Yal??n'da sakatland? m?, oyundan ??km??, e?er ?yleyse defanslar? bu 2 oyuncu yoklu?unda biter.Aslı Baransel Erkan tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterevet bizim ma?ta cezal?Aslı Cihangir Alptekin Yilmaz tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterEpureanu cezal? duruma dustumu bilen varmi defanstaki en onemli adamlar?...
Yorum Yap
-
Biz yine de Adana ma??n? kazanal?m ?yle rehavete girelimAslı Atanur Mehmet Demir tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterBitti bu is. Ben rehavete giriyorum buradan donmez.gif)
Benim i?im rahat de?il valla. Tak?m?n pestili ??kt? Lyon ma??nda. Kazas?z belas?z ge?eriz in?allah.
Yorum Yap
-
Fener ma??na yeti?ecek bu gidi?leAslı Engin Cetinalp tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterKas?mpa?a ma??nda kupa Vodafone Arena'ya gelir...
Yorum Yap
-
Aha herkes rehavete kapiliyorAslı Cihan Yaman tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterFener ma??na yeti?ecek bu gidi?leAslı Engin Cetinalp tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterKas?mpa?a ma??nda kupa Vodafone Arena'ya gelir....gif)
.gif)
Fener macinda turu atariz diyorum ben de.
Adana'yi yedeklerle bile rahat yenmemiz lazim.
Yorum Yap
-
Aynen.. daha 2015 de kulubun kapisina haciz kamyonlari dayanmisti.. yil 2017 olmus sampiyonlukla teselli oluyoruz vay be...Aslı Suat Baran tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterMa?tan haberim yoktu
Neler olmu? ?yle
B?lo mahvetmi? ma?? yine..
Her neyse art?k burdan d?nmesi imkans?z ligin
Biz Lyon ma?lar? ile birlikte seviye atlad???m?z? dosta d??mana g?sterdik.
?ampiyonlu?u senenin tesellisi olarak g?rd???m?z g?nleri ya??yoruz, l?kse bak
Yorum Yap
-
Bu saatten sonra ?ampiyon olamayaca??m?z? d???nen var m? halaAslı Atanur Mehmet Demir tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAha herkes rehavete kapiliyorAslı Cihan Yaman tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterFener ma??na yeti?ecek bu gidi?leAslı Engin Cetinalp tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterKas?mpa?a ma??nda kupa Vodafone Arena'ya gelir....gif)
.gif)
Fener macinda turu atariz diyorum ben de.
Adana'yi yedeklerle bile rahat yenmemiz lazim.
Yorum Yap
Yorum Yap