5 olsunda rezil olsunlar bari
Duyuru
??k?ş
Hen?z duyuru yok
S?per Lig 2016-2017 Sezonu T?m Ma?lar?
??k?ş
Bu konu kapatıldı.
X
X
-
Bende Ba'n?n yerine olabilece?ini s?yledim zaten. Ba haz?r olmad??? i?in yaz?lmad? avrupa ligineAslı Bilal Pay tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAbounun k?rm?z? g?rece?ini d???nerek mi transfer yap?lacakt? hee ba y? alana kadar adebayoru al?nsayd? ?ok daha iyi olurdu tabiAslı Ceyhun Kavrayici tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAvrupa Liginde oynatabilirdik. Abu'nun k?rm?z? kart? o kadar sorun olmazd?.Aslı Bilal Pay tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterNiye ki tak?r tak?r top oynuyoruz ma? kazan?yoruz zaten ne gibi fark yaratacakt? adebayorAslı Mehmet Can Arpak tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterKeske adebayoru alsaydik
Yorum Yap
-
3 oldu.Aslı Cem Mert Ayd?n tarafından Gönderilmiş Mesajı göster2 tane atm?? galibaAslı Semih Ba?kaya tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterBu kadrolarla Ba?ak?ehir cinconun kanatlar? pert eder.
Adebayor'un kafa gol? atmamas? mucize ba?l? gibi bir?ey..gif)
.gif)
G?r?nen k?y k?lavuz istemez. CL umutlar? olmasa ben bu kadroyu g?r?nce ma?? satm?? derdim.
Yorum Yap
-
HahahahahahahahAslı Mustafa Ula? ?ktem tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterEmmanuel: 3 Emmanuella: 0
Tapatalk kullanarak iPhone arac?l???yla g?nderildi
Yorum Yap
Yorum Yap