Aslı Tevfik Akp?nar tarafından Gönderilmiş
Mesajı göster
Duyuru
??k?ş
Hen?z duyuru yok
S?per Lig 2016-2017 Sezonu T?m Ma?lar?
??k?ş
Bu konu kapatıldı.
X
X
-
Ba?akla kesin berabere kal?r?z diyebiliyorum. fb yide yenelim bir zahmet.Aslı Mehmet Can Arpak tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterKesin yenemeyiz ama basak da rize deplasmani ts deplasmani antalya deplasmani gibi saglam maclara cikacak. Ustelik ts maci ve bizim mactan once fb ile kupa maclari varAslı Tevfik Akp?nar tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterBa?ak?ehir ve fb yi kesin yeneriz diyebilir misiniz ? Tabiki favoriyiz ancak bu kadar rehavet olmas? beni delirtiyor.Neyse herkesin kendi d???ncesi.
Yorum Yap
-
Tevfik zaten rehavet anca taraftarda yani bizde olur, tak?mdan ?yle ?eyler bekleme, onlar?n ma? i?inde 2 dk rehavet l?ks? yok. S?kma can?n?.Aslı Tevfik Akp?nar tarafından Gönderilmiş Mesajı göster+Bursa deplasman? var.Aslı Tevfik Akp?nar tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterBa?ak?ehir ve fb yi kesin yeneriz diyebilir misiniz ? Tabiki favoriyiz ancak bu kadar rehavet olmas? beni delirtiyor.Neyse herkesin kendi d???ncesi.
Yorum Yap
-
Tabiki de kesin yeneriz diyemeyiz. Favoriyiz ama "kesin" diye bir?ey yok. Ama Ba?ak?ehir'in kalan ma?larda 7'de 7 yapamayaca??n? "kesin" olarak s?yleyebiliriz. Hafiften bir fenevbah?e esintisi ta??yor Ba?ak... B?y?k ma?lara iyi motive olan ama rahat g?z?ken her ma?ta cortlama ihtimali olan bir tak?m...Aslı Tevfik Akp?nar tarafından Gönderilmiş Mesajı göster+Bursa deplasman? var.Aslı Tevfik Akp?nar tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterBa?ak?ehir ve fb yi kesin yeneriz diyebilir misiniz ? Tabiki favoriyiz ancak bu kadar rehavet olmas? beni delirtiyor.Neyse herkesin kendi d???ncesi.
Yorum Yap
Yorum Yap