Aslı Serhat Bayat tarafından Gönderilmiş
Mesajı göster
Duyuru
??k?ş
Hen?z duyuru yok
S?per Lig 2016-2017 Sezonu T?m Ma?lar?
??k?ş
Bu konu kapatıldı.
X
X
-
valla ayn? bende yeminle. digiye ayda 100 tl ye yak?n para ?d?yorum t?m ma?lar i?in. seneye sadece Be?ikta? ma?lar? olarak de?i?icem hehralde. kombine zaten var sadece deplasman ma?lar? yeterliAslı Halil Umut Eyaz tarafından Gönderilmiş Mesajı göster?akas? bi yana da harbiden ?yle ya, ben Gs ve Fb ma?lar?n? bizim ma?lardan ay?rt etmeyen her ma?lar?n? izleyen biriydim. 1-2 ayd?r bakm?yorum bile Survivor daha anlaml? bi Be?ikta?'l? i?in ??????Aslı Serhat Bayat tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterBu ba?l???n da tad? tuzu kalmad? b?yle rekabete ?ey edeyim ben ????
Yorum Yap
-
kimsenin s. de?il ??nk?Aslı Ali Akman tarafından Gönderilmiş Mesajı göster1-1 oldu kimse yazmam??
Yorum Yap
-
Birazdan 1-2 olur ikisi birlikte yaz?l?r dedik [emoji3]Aslı Ali Akman tarafından Gönderilmiş Mesajı göster1-1 oldu kimse yazmam??
Yorum Yap
-
Biz gider o ma?? napar ne eder k?rm?z?, penalt?, erken yenen gol gibi futbol sa?mal?klar? + hakem sa?mal?klar?yla zora sokar kaybederiz 😁😁 o ma? ?zelinde o kadar iddial?y?m ki 3 puan alma ihtimalimizin Fener'in 3 puan alma ihtimalinden zay?f oldu?undan 😁Aslı Ahmet Murat Soyu?ur tarafından Gönderilmiş Mesajı göster?unlar?n oynad??? ?u rezil futbolla arenada 3'l?k yapmam?z laz?m. Yapamazsak ay?p..
Yorum Yap
Yorum Yap