gs ma??na idda 1.80 vermi? handikapa ... Haftan?n bankolar bankosu. Evi arabay? satmal?k oran valla.
Duyuru
??k?ş
Hen?z duyuru yok
S?per Lig 2016-2017 Sezonu T?m Ma?lar?
??k?ş
Bu konu kapatıldı.
X
X
-
bu ligde en son g?venece?im tak?m gs arkas? bo? ?n taraf can? isterse top oynuyor 60 a kadar atamazsa inan?lmaz panik yap?yor, kapal? defans? ts ve ba?ak ma?lar? i?erde olmas?na ra?men a?amad?, Akhisar ligin en ?amur tak?m? full m?dafa ayr?ca tolunay trabzondan tam oyun modeline uygun askerini mustafa yumluyu ald?,santraforsuz gs nin ?ok zorlan?ca??n? d???n?yorum.Aslı Medet ?zer tarafından Gönderilmiş Mesajı göstergs ma??na idda 1.80 vermi? handikapa ... Haftan?n bankolar bankosu. Evi arabay? satmal?k oran valla.
bknz: Tolunay kafkasla ilk yar? 0 keyfi.
Yorum Yap
-
Valla gs Akhisar görünce direk handikap diyorum ben baska bir ihtimal neredeyse çok zorAslı Ali Dincel tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterbu ligde en son güveneceğim takım gs arkası boş ön taraf canı isterse top oynuyor 60 a kadar atamazsa inanılmaz panik yapıyor, kapalı defansı ts ve başak maçları içerde olmasına rağmen açamadı, Akhisar ligin en çamur takımı full müdafa ayrıca tolunay trabzondan tam oyun modeline uygun askerini mustafa yumluyu aldı,santraforsuz gs nin çok zorlanıcağını düşünüyorum.Aslı Medet Özer tarafından Gönderilmiş Mesajı göstergs maçına idda 1.80 vermiş handikapa ... Haftanın bankolar bankosu. Evi arabayı satmalık oran valla.
bknz: Tolunay kafkasla ilk yarı 0 keyfi.
Yer Siyah Gök Beyaz!
Yorum Yap
-
kayseri nin zemini biraz daha k?t?le?ir. yar?n -5 ile -10 aras? bii hava olacakm?? bakt?m
bi tek lens e g?veniyorlar zaten. o da ?yle bi zeminde napabilir bilmiyoruz.
fenerden puan kayb? bekliyorum.
?ampiyonluk yolunda en b?y?k rakibimiz fenerdir bence.
o y?zden as?l ?nemli olan fenerin puan kaybetmesi.
ba?ak?ehir le gs yener
-ki onlar?n yenmesi s?k?nt? de?il.
?enmli olan biz de kaazanmal?y?z.
Yorum Yap
Yorum Yap