Iyi oldu yensin Antalya.
Duyuru
??k?ş
Hen?z duyuru yok
S?per Lig 2016-2017 Sezonu T?m Ma?lar?
??k?ş
Bu konu kapatıldı.
X
X
-
?zellikle anadolu tak?mlar? hi?bir zaman yabanc? hoca ile ba?ar?l? olamaz. her sene ya??yoruz bunu. en iyisi 10-12 hafta dayan?yor en fazla. antalyan?n eski hocas? moralis mi neydi ne yapm?? ne ba?ar?s? vard? da getirdiniz. r?za ile ba?lasalard? ?u an fenerin ?n?nde olurlard?. ayn? ?ey adana i?in de ge?erli. sa?ma sapan bir hoca bulmu?lar galibiyet g?rmeden gitti. ?u an anadolu da en ba?ar?l? yabanc? hoca tudor. bakal?m o ne kadar kalabilecek.Aslı O?uzhan Aykan tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterR?za hoca b?y?k i? ba?ard? yaln?z. Geldi?inde ilk 6 haftada galibiyeti olmayan tak?m 12 haftada 8 galibiyet 2 beraberlikle 26 puan toplad?.
Yorum Yap
-
Bana do?ru karar gibi geldi ama bilemiyorum ?amur kalitesinde izledi?im i?in yan?lm?? olabilirim. ?lk yar? Mas'?n gol?, Yusuf Yaz?c?'n?n yine muhte?em ortas?yla 1-0 bitti. Trabzon'da iki tane el freni var. Birisi Okay di?eri Olcay. Neredeyse t?m toplar? kaybettiler. Olcay'? izledik?e ??krediyorum.Aslı Aytac Saglam tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterKas?mpa?a trabzon ma??nda bir pozisyon oldu ?ok konu?ulacak pozisyonda onur topu i?erden ??kar?yor gibi banada gol gibi geldi pozisyon.
Yorum Yap
Yorum Yap