Aslı Mehmet Can Arpak tarafından Gönderilmiş
Mesajı göster
Duyuru
??k?ş
Hen?z duyuru yok
S?per Lig 2016-2017 Sezonu T?m Ma?lar?
??k?ş
Bu konu kapatıldı.
X
X
-
Haftaya Gs-Fb ma??nda oldu?u gibi Fener kazans?n diyenler olacakt?r yine ama haftaya Ba?ak?ehir kazan?rsa ?ampiyonluk yolundaki rakibinin biri direk devre d??? kalacak. Ben haftaya Ba?ak?ehir kazans?n isterim. D?nk? ma? kesinlikle ?l?? de?il le? bi Kayseri'yi yendiler. Adana-G.Birli?i-Antalya'ya puan kaybeden Ba?ak?ehir ligin ikinci yar?s?nda yine b?yle s?rpriz puan kay?plar? ya?ayacak mutlaka.Aslı Hasan Yildiz tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterHaftaya Ba?ak?ehir ma?? var. Birileri yine Puan kaybedecek.
Yorum Yap
-
Ben ?nceki ma?larda genel bi bakt?m buna di?erlerine nispeten iyi g?z?kt? g?z?me , bug?n de ?ok ?ey etmedi ama dedi?in gibi daha atmosferli , seyircili ortamda sa?malayabilir ev lehine abi.Aslı Mehmet Ali Tuna tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterBu ev hakemi. Atmosferli olan macta evi itekler. Sorduydun. Yazamadim.Aslı Halil Umut Eyaz tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterZaaa. Gs le?i bal?ndan kurtard?, Fb'yi hakem de kurtaramad?.
Yorum Yap
-
buyur_karde?imAslı A.Sefik Cokgungor tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterKarde?im ?u resmin smilesiz hali varm? bulamad?m netteAslı Alican Osanmaz tarafından Gönderilmiş Mesajı göster
.gif)
Yorum Yap
-
Valla sosyal medyada hala aglayan bi ton fenerli var.Aslı Hasan ?al?? tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterEmzikli Mahmut bug?n a?layacak m? bakal?m.
Bir tane pozisyon bulmuslar paylasip duruyorlar. Allahtan belalarini istiyorlar herhalde.
Yorum Yap
-
Beraberlik iyidir. Galip ??kan?n motivasyonu da artar.Aslı Engin Cetinalp tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterHaftaya Fener yensin Ba?ak?ehir'i,
Yorum Yap
Yorum Yap