sneijder in son dk da cift ayak ziplayip rakibin ayagina basmasini goren bir tek ben miyim???
Duyuru
??k?ş
Hen?z duyuru yok
S?per Lig 2016-2017 Sezonu T?m Ma?lar?
??k?ş
Bu konu kapatıldı.
X
X
-
Ne zaman iyi oldu ki? Her zaman oldu?u gibi yine ?amur gibi g?r?nt?. Bende bug?n 1 t?k daha k?t? g?rd?m.Aslı Cihan Yaman tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterG?r?nt? kalitesi bozulmu? mu yoksa bana m? ?yle geliyor?
D?nyan?n paras? veriyoruz HD kalitesi yerlerde.
Arada ge?i? yap?p kar??la?t?r?yorum Turksat on kat daha g?zel.
Yorum Yap
-
Yasak o artik. Pozisyon geregi yapmasi gerekir.Aslı Tuba G?rel tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterBu kasar sneijder mac?n skoruna gore 2. Sar?y? gorur hafta ici kupada ceker cezas?n? veya mac bitince att?r?r kendiniAslı Murat Er?nl? tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterHaftaya cezal? ozamanAslı Volkan Alpaslan tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterEvet ama noluyor bu kadar tepki ?Aslı Murat Er?nl? tarafından Gönderilmiş Mesajı göster?lk yar? bitince kime sar? verdi hakem sneijderemi ?
Yorum Yap
-
Bana da daha k?t? geldi,dalgalanma var gibi.Di?er odamda turkcell tv Var.?nan?lmaz fark var.G?ya Bein sport oldu,kalite daha da d??m??Aslı Ahmet Buyukkaynak tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterNe zaman iyi oldu ki? Her zaman oldu?u gibi yine ?amur gibi g?r?nt?. Bende bug?n 1 t?k daha k?t? g?rd?m.Aslı Cihan Yaman tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterG?r?nt? kalitesi bozulmu? mu yoksa bana m? ?yle geliyor?
D?nyan?n paras? veriyoruz HD kalitesi yerlerde.
Arada ge?i? yap?p kar??la?t?r?yorum Turksat on kat daha g?zel.
Yorum Yap
-
ilkyar?Aslı A.Sefik Cokgungor tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterKonya sever gs ye yatmay?
m?thi? oynad? konya ?ok ka??rd?lar.
Yorum Yap
-
Her mac yapiyor herif, bir delikanli da cikip atamiyor. Atmayi gectim sari bile gosteremiyorlar.Aslı Remzi Ozboz tarafından Gönderilmiş Mesajı göstersneijder in son dk da cift ayak ziplayip rakibin ayagina basmasini goren bir tek ben miyim???
Son dakikalarda 2.sariyi da gorur.
Yorum Yap
Yorum Yap