Kayseri ?h ?h Kayseri ?h ?h
Duyuru
??k?ş
Hen?z duyuru yok
S?per Lig 2016-2017 Sezonu T?m Ma?lar?
??k?ş
Bu konu kapatıldı.
X
X
-
S?per Lig 17. Hafta Ma?lar?
Ba?ak?ehir zaten patlayacak Leicester san?yorlar kendilerini.. Bu ma? olmasada ?o?u ma?da puan kaybedecek.. Ben bug?n beraberlik bekliyorum.
Edit: da??ld? Kayseri.. S?rpriz yaparlar dedim ama ?ok erken patlad?lar...En son düzenleyen Sezgin Yeşildal; 14-01-2017, 17:29.
Yorum Yap
-
son durum ne ? Ekici bu sefer sadece Be?ikta?'ta oynar?m m? demi? ?Aslı Engin Cetinalp tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterLan fenerli ezikler, ne oldu Ekici'yi alam?yor musunuz
Yorum Yap
-
Sezon sonuna kadar trabzonda kadro disi kalsin. Sene sonunda da fenere gitsin dunyada ondan iyi binlerce oyuncu varAslı Engin Cetinalp tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterLan fenerli ezikler, ne oldu Ekici'yi alam?yor musunuz
Talisca gibi adami getirmisiz ekici kim onun yaninda
SM-G900H cihaz?mdan Tapatalk kullan?larak g?nderildi
Yorum Yap
-
Biz ne dersek o, ?imdi bile git fenerde oynayabilirsin dersek alabilirler. Bu sene bitsin izin veririz transferineAslı Ramazan T?len tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterson durum ne ? Ekici bu sefer sadece Be?ikta?'ta oynar?m m? demi? ?Aslı Engin Cetinalp tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterLan fenerli ezikler, ne oldu Ekici'yi alam?yor musunuz
Yorum Yap
Yorum Yap