Bein'in performansi nas?l? Her yere, her ?eye reklam koyal?m anlay??? devam ediyor mu ?
Duyuru
??k?ş
Hen?z duyuru yok
S?per Lig 2016-2017 Sezonu T?m Ma?lar?
??k?ş
Bu konu kapatıldı.
X
X
-
Ben pek be?enmedim belki zamanla daha iyi olur tak?ld???m olay ise pozisyon tekrar?n? vermek i?in ekran birden mavi olup logoyu g?steriyor her seferinde ve tabiki oyunda ba?lam?? oluyor premier ligin yay?n ihalesinde top oyunda iken pozisyon tekrar?n? g?stermek yasak biz ne zaman b?yle yay?nlar izleyece?iz bakal?m.Aslı Ugur Esmer tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterBein'in performansi nas?l? Her yere, her ?eye reklam koyal?m anlay??? devam ediyor mu ?
Yorum Yap
-
Ts iki oyuncu daha alirsa iyi bir kadro kurmu? olur..N diyaye ile Rodallega'yi d???n?yorlar. Ikidide Ts te ila? olur..
Ts nin geri d?rtl?su gayet iyi
...................Onur.................
Pereira. .....Medjani...Durca....Mas
.................Okay.....Onazi................
Castillo. ........Ndiyaye.........Olcay (Yusuf)
.....................Rodallega...........
Yorum Yap
-
Transfere en ?ok sen sevinmi?sindir abi hadi g?z?n ayd?nAslı Mehmet.Y?ld?r?m tarafından Gönderilmiş Mesajı gösteryine bide g?rd???m hatalar?n? 11 dk yap?nca allah?m ??k?rler olsun dedim .. o top kayb? ve serbest vuru? neydi ?yleAslı Halil Ozyildirim tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterOlcay'? Trabzon formas? ile g?r?nce a?lamamak i?in kendimi zor tutuyorum.
Ulan bu adam g?nderilir mi be ..gif)

(tak?l?yorum he yanl?? anla??l?p k?z?lmas?n)
Yorum Yap
-
sen ne diyorsun karde?im hemde nas?l ?imdi Karadeniz u?aklar? d???ns?n ..Aslı Erdal Yikit tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterTransfere en ?ok sen sevinmi?sindir abi hadi g?z?n ayd?nAslı Mehmet.Y?ld?r?m tarafından Gönderilmiş Mesajı gösteryine bide g?rd???m hatalar?n? 11 dk yap?nca allah?m ??k?rler olsun dedim .. o top kayb? ve serbest vuru? neydi ?yleAslı Halil Ozyildirim tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterOlcay'? Trabzon formas? ile g?r?nce a?lamamak i?in kendimi zor tutuyorum.
Ulan bu adam g?nderilir mi be ..gif)

(tak?l?yorum he yanl?? anla??l?p k?z?lmas?n)
Yorum Yap
-
Hakl?s?n . Fena sa?mal?yor defansta ?ok sakar.Aslı Burak Kocabas tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterOynasa daha iyiydiAslı Merter Erhuy tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterOmeruo gitti
Yorum Yap
Yorum Yap