Su lensi alamasak bile araya girip piyasas?n? artirmamiz laz?m en az?ndan ,azize az yapmad? bize ...
Duyuru
??k?ş
Hen?z duyuru yok
S?per Lig 2016-2017 Sezonu T?m Ma?lar?
??k?ş
Bu konu kapatıldı.
X
X
-
Son 8-9 ma?ta fener'e golleri yok. Sonucu belli bir ma?t? ve nitekim, ilk yar?dan netle?ti skor.
2. yar?da fark a??l?rsa ma? tamamlanmayabilir yine. Klasik oldu zaten, al??t?k.
En son düzenleyen Mehmet Erhan; 26-12-2016, 22:53.
Yorum Yap
-
1. Dusunmem lensAslı Ahmet Canyurt tarafından Gönderilmiş Mesajı göster?kisinden birini alsaniz Bruma mi alirsiniz ? Lens mi ?
Yorum Yap
-
?kisini de almam bana laz?m olan Podolski,Kuyt benzeri adam zaten Babel'i ald?k golc? kanat i?in de. Benim kanat ihtiyac?m yok ?u anda Bruma ve Lens Q7 tarz?nda zaten.Aslı Ahmet Canyurt tarafından Gönderilmiş Mesajı göster?kisinden birini alsaniz Bruma mi alirsiniz ? Lens mi ?
Yorum Yap
-
?yle deme Quaresma bizi tek ba??na s?rtl?yor.Aslı Cihangir Alptekin Yilmaz tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterQuaresmanin yerine Lens bizde olsaydi ?u an 44 puan?m?z vard?...
SM-N910C cihaz?mdan Tapatalk kullan?larak g?nderildi
Yorum Yap
-
Quaresma , Bruma ve Lens'in oynad??? futbolu oynayamaz.Aya??na top bekleyerek ?al?m atacakta orta yapacak.Bruma ve Lens direkt cezasahas?na dal?yorlar.Quaresma tak?m kontra ata?a ??karken korner ?izgisine do?ru ko?uyor.Aslı Halil Umut Eyaz tarafından Gönderilmiş Mesajı göster?kisini de almam bana laz?m olan Podolski,Kuyt benzeri adam zaten Babel'i ald?k golc? kanat i?in de. Benim kanat ihtiyac?m yok ?u anda Bruma ve Lens Q7 tarz?nda zaten.Aslı Ahmet Canyurt tarafından Gönderilmiş Mesajı göster?kisinden birini alsaniz Bruma mi alirsiniz ? Lens mi ?
SM-N910C cihaz?mdan Tapatalk kullan?larak g?nderildi
Yorum Yap
Yorum Yap