Sefik kardes gs ve fb hayrani ama bizi gomuyor durmadan. Biz gs ve fb den kat kat iyi oynuyoruz ama bitiricilik cok kotu.
Duyuru
??k?ş
Hen?z duyuru yok
S?per Lig 2016-2017 Sezonu T?m Ma?lar?
??k?ş
Bu konu kapatıldı.
X
X
-
T?re o zaman (:Aslı O?uzhan Karahan tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterArt?k topu al?p sa?a sola ?eken adamlar? g?rmek istemiyorum ben ya. Bo?lu?u g?rd??? anda ok gibi ?izgiye inip sert orta a?an adamlar? g?rmek istiyorum. Bruma Kerim Frei'?n biraz evrilmi?i bence.Aslı Mehmet Evrim Talan tarafından Gönderilmiş Mesajı göster?u an ki sistemde g?z? kapal? koyar?m sola Bruma'y?. Quaresma'y?da kul?beye.Aslı O?uzhan Karahan tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterValla Bruma'y? da oynatmam.Aslı Bilal Pay tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterSkora g?re yorum yap?yorsunuz ?u gs nas?l bizden iyi bruma ve muslera d???nda hangi oyuncusunu direk bizde oynat?s?n?z
Yorum Yap
-
Bazi arkadaslar forumu trolluyor.Aslı Halil Umut Eyaz tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterGG,Caner,Marcelo,Tosic,Quareama,Ozzie,Atiba bunlar Gs'de direkt 11 oynar. Eren'in oynad??? yerde Cenk de oynar hatta. Gs kadrosu bizden iyi, evet.Aslı Eser Asan tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterKat?l?yorum. Sezon ba??nda beri bizim tak?ma methiyeler d?z?l?rken galatasaray i?in hep vasat dendi. ?yi de?iller kabul ederim ancak kazanma al??kanl?klar? var. Ayr?ca Quaresma, Atiba ve Marcelo hari? ?u anki gs kadrosunda yer alan futbolcular?n hepsi bizde 11 oynar.Aslı A.Sefik Cokgungor tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterLe? futbol gs ??yle b?yle diyosunuzda
Sanki biz ?ok iyiyiz
Adamlar?n bir ?ekilde at?yor kazan?yor kaybediyor
Bug?n kazan?rlarsa bizle ayn? puanda olacaklar
Ayr?ca kadrolar? bizdende iyi
Yorum Yap
-
OlmasinAslı Mustafa Cem Konuk tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterMustafa Re?it Ak?ay, ?enol Hoca'dan sonra neden olmas?n?
Yorum Yap
-
Genel tabloya bakarsak; eskisi gibi bilin?siz de?iliz. Ma? s?ras? ve hemen sonras?nda ?yle fevri tepkiler olabilir. Lakin ?enol G?ne?'i ?ok sevdik b?y?k b?l?m?m?z. Bize o g?veni, iyi niyeti g?sterecek insan laz?m. Mustafa Hoca da bu anlamda bizi ta??yabilecek nitelikte bence.Aslı Y?lmaz ?pek tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Mustafa Cem Konuk tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterMustafa Re?it Ak?ay, ?enol Hoca'dan sonra neden olmas?n?
Bizim taraftarda o sab?r yok d?nki kas?mpa?a yenilgisinden sonra ?enol gitsin diyenlerle dolu forum.gif)
Yorum Yap
-
Napoli'ye benziyorlar hakikaten. Tartismasiz ligin en iyi top oynayan takimi diye dusunuyordum sezon basindan beri ama bizim macta Basaksehir de cok iyi oynadi sasirdim.Aslı Abdulmenaf Karabulut tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterMa?allah Osmanl?spora....
Yani ?u ma?ta ger?ekten Gs nin bal? devreye girmezse kazanmamalari s?priz olur..
Osmanl?sporlu top?u h?cuma ??karken apaciler gibi sald?roylar.Bu kadar h?zl? ve ?ok adamla h?cuma ??kan ba?ka bir T?rk tak?m? yok.
Ilk defa kat?ld??? uefa avrupa liginde lider ??kmalar? tesad?f de?il.
Napoli'nin kopyas? gibi bi?ey osmanlispor.gif)
Osmanli ve Basaksehir'in basarilari beni mutlu ediyor. Buyuk takimlar kac yildir ornek olamadi. Belki su 2 takim sistemin onemini herkese gosterir. Iki takimi da takdir ediyorum. Basaksehir biraz antipatik bir takim ama olsun.gif)
Bu arada ikinci yari gs bali tekrar devreye girebilir. Bir sey oynadiklari yok ama Osmanli sik sik kaptirdigi toplarla sikintiya dusen bir takim. Gs bir tane yakalarsa oyle atabilir.
Yorum Yap
-
Aslı Sezer Sa?lam tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterOlmasinAslı Mustafa Cem Konuk tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterMustafa Re?it Ak?ay, ?enol Hoca'dan sonra neden olmas?n?
Niye olmuyormu?? Gayet yak???r bence, ?enol Hocamdan sonra b?yle hocalar isterim ben, ucuz populizm pe?inde ko?anlar? de?il.
Yorum Yap
-
Te?ekk?r ederim karde?im..g?ndermek i?in oynatmamakta ilgin?Aslı Sinan Durgut tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterMaliyetinden dolayi gondermek istiyolar diye biliyorum abiAslı Levent.Sahin tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterBunlar chedjeu yu neden oynatm?yor
Tapatalk kullanarak iPhone arac?l???yla g?nderildi
Yorum Yap
-
Niye oluyomus ya osmanlida iyi isler yapiyo diye bizde de ayni basariyi gosterebilecekmi saniyonuz buyuk takimda hocalik yapmak kolaymi o zaman abdullah avcida gelsin oda iyi gidiyoAslı Turgut Bozo?lu tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Sezer Sa?lam tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterOlmasinAslı Mustafa Cem Konuk tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterMustafa Re?it Ak?ay, ?enol Hoca'dan sonra neden olmas?n?
Niye olmuyormu?? Gayet yak???r bence, ?enol Hocamdan sonra b?yle hocalar isterim ben, ucuz populizm pe?inde ko?anlar? de?il.
Yorum Yap
Yorum Yap