Duyuru
??k?ş
Hen?z duyuru yok
S?per Lig 2016-2017 Sezonu T?m Ma?lar?
??k?ş
Bu konu kapatıldı.
X
X
-
Cift olmaz. Mudahele varAslı Mehmet Uluer tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterTek vurus cift vurus tartisiyorlar birde antalya ordan gol mu atacak amk hepsi cift ztn [emoji23]
Yorum Yap
-
Ya ne olursa olsun faul . Cift tek verse nolur gol mu atcak antalya ordan zaten sacma/Aslı Mehmet Ali Tuna tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterCift olmaz. Mudahele varAslı Mehmet Uluer tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterTek vurus cift vurus tartisiyorlar birde antalya ordan gol mu atacak amk hepsi cift ztn [emoji23]
Yorum Yap
-
5 att?klar? karab?k ma?? sonras? (f?rat ayd?nus ba?rolde) kahvesini yudumluyordu sanki al?n teriyle ma? alm?? gibi.Aslı Mehmet Can Arpak tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterBu abdulkerim cok garip adam, resmen kadikoy kahvehanesinden cikip gelmis
Allah?n sopas? yok. Kudursunlar. Pozisyonlar? izlemedim. gs fb gibi vas?fs?z vasat tak?mlar?n ma?lar?n? izlemiyorum ama hakem hatalar? olmu?tur umar?m.
Yorum Yap
-
Bunlarin hocasi da hakem veriyorsa dogrudur diyordu 2 sene once, haksiz aldiklari bunlardan ciksa bu ligde barinamazlarAslı Mehmet Evrim Talan tarafından Gönderilmiş Mesajı göster5 att?klar? karab?k ma?? sonras? (f?rat ayd?nus ba?rolde) kahvesini yudumluyordu sanki al?n teriyle ma? alm?? gibi.Aslı Mehmet Can Arpak tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterBu abdulkerim cok garip adam, resmen kadikoy kahvehanesinden cikip gelmis
Allah?n sopas? yok. Kudursunlar. Pozisyonlar? izlemedim. gs fb gibi vas?fs?z vasat tak?mlar?n ma?lar?n? izlemiyorum ama hakem hatalar? olmu?tur umar?m.
Yorum Yap
-
Siper kim anlamadimAslı O?uzhan Yenisancak tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAlperin pozisyonu bizim G?khan'?n kine benziyor sanki resimden g?rd???m kadar?yla birazda olsa ?ekme var izleyenler ne der bilmiyorum..onun d???nda josef y?zde bir milyon k?rm?z? dangalaklar?n bir tanesinde s?yleyemiyor forumlar?nda
Alper dedin galiba ama bence sowun pozisyonu daha cok benziyor.
Gokhan orda cekildi direk stadda onumde oldu o da belki birakmistir ama cekildi
Yorum Yap
-
ayriyetten m?dahale oldu?undan sowa sar? verilmesi gerekirAslı Mehmet Ali Tuna tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterCift olmaz. Mudahele varAslı Mehmet Uluer tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterTek vurus cift vurus tartisiyorlar birde antalya ordan gol mu atacak amk hepsi cift ztn [emoji23]
Yorum Yap
Yorum Yap