Sampiyonluk anadolu maclarindan geciyor ,gs ve fb deplasman maclarinda geberik oynuyor bana gore bizim en buyuk avantajimiz bu olacak.
Duyuru
??k?ş
Hen?z duyuru yok
S?per Lig 2016-2017 Sezonu T?m Ma?lar?
??k?ş
Bu konu kapatıldı.
X
X
-
abi 11 puan farklardan ?ampiyonlu?u kaybetmi? bir tak?m?z. ayr?ca y?llarca hem kadro kalitesizli?i hem de masa ba?? oyunlar nedeniyle ?ampiyonluklara hasret kald?k. Ayr?ca Be?ikta? kanseri diye bir ?ey var bildi?in gibi. 2-0 ken bile rahat ma? izleyemeyiz.o y?zden insanlarda bir tedirginlik olmas? do?al. fb yi ligin en iyisi falan ilan etmiyorum. ama san?ld??? kadar kolay bir rakip olmayabilece?ini belirmek istedim. sayg?larAslı Bekir Koray Aksoy tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterBir ki?i ?zerine yazmad?m Onur ama her fb galibiyetinde adamlarn g?klere ??kart?lmas?ndan hakikaten rahats?z olmaya ba?lad?m. Nas?l ki sezon ba?? puan kaybettiklerinde fb balon bir halt olmaz diyenlerden rahats?z oldu?um gibi. Evet biz ligin net en iyi futbol oynayan tak?m?y?z. Bunu biz Be?ikta?l?lar dese senin dedi?in gibi u?uyoruz diyebiliriz ama t?m medya ve teknik direkt?rler ayn? ?eyi s?yl?yorsa buna u?mak de?il do?rular? konu?mak denir bence. K?sacas? evet u?mayal?m ama bu kadar da m?tevazi olmaya gerek yok. ?yi tak?m?z ve ?ampiyonlu?u oynad??? futbolla en ?ok hakeden biziz.Aslı Onur Karaca tarafından Gönderilmiş Mesajı gösters?z?n bana m? abi?Aslı Bekir Koray Aksoy tarafından Gönderilmiş Mesajı göster?u biz ligin en iyisiyiz diyen arkada?lar ?z?r dileyip fener bizden fersah fersah iyi Kad?k?y'de de en az be? atarlar bize desinde baz? arkada?lar rahatlas?n art?k, yoksa her sayfada ?srarla feneri ?vmeye devam edecekler
Yorum Yap
-
Aynn.Aslı G?khan ?zba? tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterBa?ak?ehir ?u sar???nlar?n ikisinden de net iyi tak?m. Atiba'ya ?ok ihtiya? var.Aslı Mehmet Furkan Kenaro?lu tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAtiba ceza s?n?r?nda, Ba?ak?ehir ma??nda sar? g?r?rse Fener ma??nda olmayacak. Atibas?z orta sahayla Kad?k?y'den puan almam?z ?ok zor olur, bu ma? gibi a??r? motive ??kacakt?r bizim ma?a Fener. Ba?ak?ehir ma??nda hi? risk almay?p Atiba'y? yede?e ?ekmemiz laz?m. ??eride Ba?ak?ehir'i G?khan ?nler'le de yeneriz.
Yorum Yap
-
Atiba'da m? s?n?ra girdi?Marcelo-Quaresma-Atiba en kritik 3 oyuncumuz ?u anda,3'? de s?n?rda.?ok dikkatli olmak zorunday?z.Aslı Mehmet Furkan Kenaro?lu tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAtiba ceza s?n?r?nda, Ba?ak?ehir ma??nda sar? g?r?rse Fener ma??nda olmayacak. Atibas?z orta sahayla Kad?k?y'den puan almam?z ?ok zor olur, bu ma? gibi a??r? motive ??kacakt?r bizim ma?a Fener. Ba?ak?ehir ma??nda hi? risk almay?p Atiba'y? yede?e ?ekmemiz laz?m. ??eride Ba?ak?ehir'i G?khan ?nler'le de yeneriz.
Yorum Yap
-
Tabii ki kolay de?il bende ligin ba??nda dalga ge?en arkada?lara o nedenle kat?lmad?m zaten, tedirgin olmanda anla??l?r bir?ey y?llar bize tedirginli?i ?ok ac? hat?ralarla ??retti maalesef. Ancak ?enol hoca ile ?nceden yapamad???m?z bir?ok ?eyi art?k yapabiliyoruz, h?cum futbolu, skoru tutabilme, oyunun hakimi olma vs vs.. bu nedenle benim tedirginliklerim ciddi anlamda g?vene d?nmeye ba?lad?.Aslı Onur Karaca tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterabi 11 puan farklardan ?ampiyonlu?u kaybetmi? bir tak?m?z. ayr?ca y?llarca hem kadro kalitesizli?i hem de masa ba?? oyunlar nedeniyle ?ampiyonluklara hasret kald?k. Ayr?ca Be?ikta? kanseri diye bir ?ey var bildi?in gibi. 2-0 ken bile rahat ma? izleyemeyiz.o y?zden insanlarda bir tedirginlik olmas? do?al. fb yi ligin en iyisi falan ilan etmiyorum. ama san?ld??? kadar kolay bir rakip olmayabilece?ini belirmek istedim. sayg?larAslı Bekir Koray Aksoy tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterBir ki?i ?zerine yazmad?m Onur ama her fb galibiyetinde adamlarn g?klere ??kart?lmas?ndan hakikaten rahats?z olmaya ba?lad?m. Nas?l ki sezon ba?? puan kaybettiklerinde fb balon bir halt olmaz diyenlerden rahats?z oldu?um gibi. Evet biz ligin net en iyi futbol oynayan tak?m?y?z. Bunu biz Be?ikta?l?lar dese senin dedi?in gibi u?uyoruz diyebiliriz ama t?m medya ve teknik direkt?rler ayn? ?eyi s?yl?yorsa buna u?mak de?il do?rular? konu?mak denir bence. K?sacas? evet u?mayal?m ama bu kadar da m?tevazi olmaya gerek yok. ?yi tak?m?z ve ?ampiyonlu?u oynad??? futbolla en ?ok hakeden biziz.Aslı Onur Karaca tarafından Gönderilmiş Mesajı gösters?z?n bana m? abi?Aslı Bekir Koray Aksoy tarafından Gönderilmiş Mesajı göster?u biz ligin en iyisiyiz diyen arkada?lar ?z?r dileyip fener bizden fersah fersah iyi Kad?k?y'de de en az be? atarlar bize desinde baz? arkada?lar rahatlas?n art?k, yoksa her sayfada ?srarla feneri ?vmeye devam edecekler
sayg?lar benden karde?im...
Yorum Yap
-
Ge?en sene de b?yle rehavet i?inde gittik Kad?k?y'e sonu? yine ayn? oldu. Tak?mlar?n?n durumu ne olursa olsun i?erideki derbilerde ?ok ekstra oluyorlar. 10 ki?i kald?klar? halde tek kale oynad?klar? oldu. Rakibi a?a??lamak ad?na ger?eklere g?z yumup ma? yorumlamamak laz?m. ??eride oynanan Ba?ak?ehir ma??, d??ar?daki Fenerbah?e ma??ndan bir iki g?mlek kolay ma?.Aslı Ersin Ozturk tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAynn.Aslı G?khan ?zba? tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterBa?ak?ehir ?u sar???nlar?n ikisinden de net iyi tak?m. Atiba'ya ?ok ihtiya? var.Aslı Mehmet Furkan Kenaro?lu tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAtiba ceza s?n?r?nda, Ba?ak?ehir ma??nda sar? g?r?rse Fener ma??nda olmayacak. Atibas?z orta sahayla Kad?k?y'den puan almam?z ?ok zor olur, bu ma? gibi a??r? motive ??kacakt?r bizim ma?a Fener. Ba?ak?ehir ma??nda hi? risk almay?p Atiba'y? yede?e ?ekmemiz laz?m. ??eride Ba?ak?ehir'i G?khan ?nler'le de yeneriz.
Yorum Yap
Yorum Yap