ulan ma?? a?ay?m bi nas?l oluyor diye bakay?m dedim ondada gol oldu ?ans?ma edeyim
Duyuru
??k?ş
Hen?z duyuru yok
S?per Lig 2016-2017 Sezonu T?m Ma?lar?
??k?ş
Bu konu kapatıldı.
X
X
-
??te biz bu futbola al??m???z.Aslı Halil Ibrahim Celtikcilioglu tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterGe?en sene ki biz gibi ??kt?lar h?cuma, ok gibi f?rlad?lar.
Tapatalk kullanarak iPhone arac?l???yla g?nderildi
?uanki oyunumuz kesmiyor bizi hakl? olarak
Yorum Yap
-
Tam da onu yazmak i?in geldim.B?yle bir tane ata??m?z yok bu sene.H?cumda ge?en seneki gibi bir anda ?o?alam?yoruzAslı Halil Ibrahim Celtikcilioglu tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterGe?en sene ki biz gibi ??kt?lar h?cuma, ok gibi f?rlad?lar.
Yorum Yap
-
Abi rakipler de bizim.ustumuze hic gelmiyor ki deli gibi kapaniyolarAslı Cihan Yaman tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterTam da onu yazmak i?in geldim.B?yle bir tane ata??m?z yok bu sene.H?cumda ge?en seneki gibi bir anda ?o?alam?yoruzAslı Halil Ibrahim Celtikcilioglu tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterGe?en sene ki biz gibi ??kt?lar h?cuma, ok gibi f?rlad?lar.
Yorum Yap
-
Ge?en seneki rakipler de ayn?yd?Aslı Mehmet Can Arpak tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAbi rakipler de bizim.ustumuze hic gelmiyor ki deli gibi kapaniyolarAslı Cihan Yaman tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterTam da onu yazmak i?in geldim.B?yle bir tane ata??m?z yok bu sene.H?cumda ge?en seneki gibi bir anda ?o?alam?yoruzAslı Halil Ibrahim Celtikcilioglu tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterGe?en sene ki biz gibi ??kt?lar h?cuma, ok gibi f?rlad?lar.
?
Yorum Yap
-
Ge?en senede kapan?yorlard? karde?im, ama ?yle bir pres yap?yorduk ve topu kap?p ?yle h?zl? ??k?yorduk ki rakibi eksik yakal?yorduk. En ?nemli art?m?zd? o ama bu sene ne pres g?r?yoruz nede h?zl? ??kmay?Aslı Mehmet Can Arpak tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAbi rakipler de bizim.ustumuze hic gelmiyor ki deli gibi kapaniyolarAslı Cihan Yaman tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterTam da onu yazmak i?in geldim.B?yle bir tane ata??m?z yok bu sene.H?cumda ge?en seneki gibi bir anda ?o?alam?yoruzAslı Halil Ibrahim Celtikcilioglu tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterGe?en sene ki biz gibi ??kt?lar h?cuma, ok gibi f?rlad?lar.
Yorum Yap
-
Gecen sene bize ilk yari kapanmiyorlardi 2.yari kapananlari 1-0 zor yendik 3 4 macAslı Hasim Cinki tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterGe?en seneki rakipler de ayn?yd?Aslı Mehmet Can Arpak tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAbi rakipler de bizim.ustumuze hic gelmiyor ki deli gibi kapaniyolarAslı Cihan Yaman tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterTam da onu yazmak i?in geldim.B?yle bir tane ata??m?z yok bu sene.H?cumda ge?en seneki gibi bir anda ?o?alam?yoruzAslı Halil Ibrahim Celtikcilioglu tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterGe?en sene ki biz gibi ??kt?lar h?cuma, ok gibi f?rlad?lar.
?
Yorum Yap
-
Cunku GS lobisi FB gibi gurultulu degil ama daha etkili. Bakin gecen hafta Ozgur Yankaya resmen GS'yi ipten aldi ve hic birsey yokmus gibi de hayat devam ediyor. Adam apacik golu yedi 70 milyonun gozunun onunde.Aslı A.Sefik Cokgungor tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterGs ?ok iyi tak?m en b?y?k avantajlar? haftada bir ma? ayn? ideal kadro ...
Bu ligde gs ile ?ampiyonluk m?cadelesi vermek fb ile vermekten daha zordur
Yorum Yap
Yorum Yap