Aslı Cem Ergezen tarafından Gönderilmiş
Mesajı göster
Duyuru
??k?ş
Hen?z duyuru yok
S?per Lig 2016-2017 Sezonu T?m Ma?lar?
??k?ş
Bu konu kapatıldı.
X
X
-
ba?ak?ehirden 15 dakikada 3 gol yemeseydik oyunu beraberlikte tutabilseydik, hadi onu ge?tim fener derbisinde son saniye pres yap?p topu ?i?irtmesek ya da son dakikalar? top ?evirerek ge?irsek hepsinden ?nce 1-0 devam eden skoru 2-0 yapabilsek ki pozisyon da bulduk bu stresi ya?amayacakt?k. ?ok ?ok f?rsat ge?ti elimize hep elimizin tersiyle ittik art?k 4 te 4 yapma zaman?.
Yorum Yap
-
Aslı ?a?da? Ula? tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı G?khan ?zba? tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Mehmet Can Arpak tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Baris Oner tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterBizim tak?m strese girdi ?imdi ben size deyim taliscada yok herkesten be? yiyen tak?ma rahat yeneriz diyen varm? valla ben diyemiyorum
Muhim olan Gs ve Fb yerine Basaksehir ile yarisa girmek degil bence Gokhan abi...3 hafta once bu takim 7 puan ondeydi ve butun takim ve hoca sampiyon olacagimiza %90 inaniyordu bence..Simdi ise puan farki kalmadi, bu durumda rakibi kim olsa da takim ister istemez hayal kirikligi ve moral bozuklugu yasiyor...
Futbolda psikoloji bence en az taktik kadar cok onemlidir.. Eger takim su 4 maca psikolojik olarak kendine hazirlayamazsa sahadaki rakip isterse PTT liginden bir takim olsun yine zorlanir.. Motive olamazsan rakibin bir duran topundan kolayca golu yersin..Benim de korkum bu malesef..
Bizim d???m?zda bir ?eyler oluyor ve ?ampiyonlu?un gitmesi i?in t?m aksilikler ?st?ste geliyor. Ba?ak?ehir'in son dakikada ma? koparmas? vs..
Bursa ma??ndan ?z?c? bir sonu? ??karsa da ?a??rmayal?m. Ben fazlas? ile karamsar?m art?k.
Ha Bursa ve Pa?a ma?lar?n? yenersek i?in rengi de?i?ecektir. Ama tak?ma eskisi kadar g?venmiyorum ??nk? a??r derecede sa?mal?yorlar.
Yorum Yap
-
Aslı G?khan ?zba? tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı ?a?da? Ula? tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı G?khan ?zba? tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterBa?ak?ehir ile yar???rken stres yapacaklarsa hi? ?ampiyon falan olmayal?m. B?raks?nlar bu i?leri. Kar??nda ne fb var ne gs. ?u hale getirmeleri tek kelime ile ay?p. Bu ay?b? temizlemezlerse de defolup gitsin hepsi.
Muhim olan Gs ve Fb yerine Basaksehir ile yarisa girmek degil bence Gokhan abi...3 hafta once bu takim 7 puan ondeydi ve butun takim ve hoca sampiyon olacagimiza %90 inaniyordu bence..Simdi ise puan farki kalmadi, bu durumda rakibi kim olsa da takim ister istemez hayal kirikligi ve moral bozuklugu yasiyor...
Futbolda psikoloji bence en az taktik kadar cok onemlidir.. Eger takim su 4 maca psikolojik olarak kendine hazirlayamazsa sahadaki rakip isterse PTT liginden bir takim olsun yine zorlanir.. Motive olamazsan rakibin bir duran topundan kolayca golu yersin..Benim de korkum bu malesef..
Bizim d???m?zda bir ?eyler oluyor ve ?ampiyonlu?un gitmesi i?in t?m aksilikler ?st?ste geliyor. Ba?ak?ehir'in son dakikada ma? koparmas? vs..
Bursa ma??ndan ?z?c? bir sonu? ??karsa da ?a??rmayal?m. Ben fazlas? ile karamsar?m art?k.
Ha Bursa ve Pa?a ma?lar?n? yenersek i?in rengi de?i?ecektir. Ama tak?ma eskisi kadar g?venmiyorum ??nk? a??r derecede sa?mal?yorlar.
Adamlara resmen moral asiladik o mac ile, skoru gectik o mactaki oyunumuzu goren Basaksehir biz bu adamlari gecip sampiyon olabiliriz demistir..
Yorum Yap
-
Aslı Cem Ergezen tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterte?ekk?rler Cenk,Fabri,?enol hoca ve tum tak?m....biz bunu hak etmedik..
Tapatalk kullanarak iPhone arac?l???yla g?nderildi
Yorum Yap
-
Aslı G?khan ?zba? tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Mehmet Can Arpak tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Baris Oner tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterBizim tak?m strese girdi ?imdi ben size deyim taliscada yok herkesten be? yiyen tak?ma rahat yeneriz diyen varm? valla ben diyemiyorum
LG-H815 cihaz?mdan Tapatalk kullan?larak g?nderildi
Yorum Yap
-
Aslı Abidin Polat tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Cem Ergezen tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterte?ekk?rler Cenk,Fabri,?enol hoca ve tum tak?m....biz bunu hak etmedik..
Tapatalk kullanarak iPhone arac?l???yla g?nderildi
Cenk fabri bu hatalar? yapmasa bunlar? konu?mazd?k .
Kim hatal? taraftarm? ?
Yorum Yap
Yorum Yap