?u iki haftada olanlara bak,?ok k?f?r edesim var ?ok
Duyuru
??k?ş
Hen?z duyuru yok
S?per Lig 2016-2017 Sezonu T?m Ma?lar?
??k?ş
Bu konu kapatıldı.
X
X
-
Aslı Baris Oner tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterBizim tak?m strese girdi ?imdi ben size deyim taliscada yok herkesten be? yiyen tak?ma rahat yeneriz diyen varm? valla ben diyemiyorum
Yorum Yap
-
Aslı Mehmet Can Arpak tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Baris Oner tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterBizim tak?m strese girdi ?imdi ben size deyim taliscada yok herkesten be? yiyen tak?ma rahat yeneriz diyen varm? valla ben diyemiyorum
Yorum Yap
-
Aslı A.Sefik Cokgungor tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterBi ba?ak?ehir tak?lmazsa biz ?ampiyon olamay?z
2 umuttan biriydi bu ma? di?eride ts
Kayseri adana 6 puan garanti lanet olsun
Bu durumu bu hale getirenlere yaz?klar olsun .
Fabri cenk tosun ne hissediyordur acaba
Kirilma maci asil Pazertesi bizim macimiz bence...Eger o macta 3 puan alamazsak bence psikolojik olarak takim bitmis olacak...
Yorum Yap
-
Aslı Kadri Bayhaner tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterBa?ak?ehir 2.1 alir neden
1) Gen?ler ?ok g?m?ld? ve pas yapamiyorlar. Bu s?ca?a kar dayanmaz.
2) Hakem 2 karti vermedi Ba?ak?ehir'e biride sinirda olan Visca'ya ?stelik. Gen?lerbirli?i'ne ?ok kolay g?sterdi. Ikinci yari devreye girecek.
3) Pektemek fakt?r? var daha adam ne zaman tak?m? gole ihtiyaci olsa girip atti yine atacaktir.
4) Ba?ak?ehir bali bu sene ka? ma?? son dakika aldi.
Yorum Yap
-
Aslı G?khan ?zba? tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Mehmet Can Arpak tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Baris Oner tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterBizim tak?m strese girdi ?imdi ben size deyim taliscada yok herkesten be? yiyen tak?ma rahat yeneriz diyen varm? valla ben diyemiyorum
Yorum Yap
-
Aslı G?khan ?zba? tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Mehmet Can Arpak tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Baris Oner tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterBizim tak?m strese girdi ?imdi ben size deyim taliscada yok herkesten be? yiyen tak?ma rahat yeneriz diyen varm? valla ben diyemiyorum
Muhim olan Gs ve Fb yerine Basaksehir ile yarisa girmek degil bence Gokhan abi...3 hafta once bu takim 7 puan ondeydi ve butun takim ve hoca sampiyon olacagimiza %90 inaniyordu bence..Simdi ise puan farki kalmadi, bu durumda rakibi kim olsa da takim ister istemez hayal kirikligi ve moral bozuklugu yasiyor...
Futbolda psikoloji bence en az taktik kadar cok onemlidir.. Eger takim su 4 maca psikolojik olarak kendine hazirlayamazsa sahadaki rakip isterse PTT liginden bir takim olsun yine zorlanir.. Motive olamazsan rakibin bir duran topundan kolayca golu yersin..Benim de korkum bu malesef..
Yorum Yap
Yorum Yap