Madridli Marcelo ?u an uzak ara d?nyan?n en formda futbolcusu...
Duyuru
??k?ş
Hen?z duyuru yok
S?per Lig 2016-2017 Sezonu T?m Ma?lar?
??k?ş
Bu konu kapatıldı.
X
X
-
Aslı Cihangir Alptekin Yilmaz tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterMadridli Marcelo ?u an uzak ara d?nyan?n en formda futbolcusu...En son düzenleyen Suat Baran; 24-04-2017, 01:25.
Yorum Yap
-
Aslı Mert Talan tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterLyon Monaco ile oynuyor. ??kard?klar? 11'e bak. Adamlar ligi b?rakm??.
http://www.mackolik.com/Mac/2529699/Lyon-Monaco
Yorum Yap
-
Aslı Atakan Uslu tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterTrabzon Gs'yi ge?erse ?ok komik olur valla.
Yorum Yap
-
Fb derbi kazan?nca bu lig tv nin ?ok ho?una gidiyor.
Ma? bitti 10 dakika reklama gitmediler! futbolcular?n taraftar?na gidi?ini,sevin?lerini her ?eyi yay?nlad?lar.
Biz derbi kazan?nca hakemin d?d???yle birlikte yay?n? kesiyorlar.
Fark?nda de?iliz sanmay?n sizinde devriniz bitecek fenerlig tv!
Baban?z Be?ikta?.
Yorum Yap
-
Aslı Ali Koca tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Atakan Uslu tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterTrabzon Gs'yi ge?erse ?ok komik olur valla.
Envoy? de mon iPhone en utilisant Tapatalk
Yorum Yap
-
Aslı Yildiray Kalay tarafından Gönderilmiş Mesajı göster?bb ye ceza konusunda bir geli?me yok mu hala?
Disipline sevk edilmediler mi?
Yoksa ?ar?amba kupa ma?? var oyuncular etkilenmesin diye olay? m? kapat?yorlar?
Ben hala oraday?m..
Yorum Yap
-
Aslı Ersin Ozturk tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Yildiray Kalay tarafından Gönderilmiş Mesajı göster?bb ye ceza konusunda bir geli?me yok mu hala?
Ben hala oraday?m..
olay?n oldugu alan akredite alan oldugu icin kimse ?zerini kapatamaz he az ceza verirler oras?n? bilemeyiz
tedbirli sevk edilirlerse kupa mac?nda da oynayamazlar zaten kargasa olmas?n diye cezalar kupa mac?na kadar mutlaka ac?klan?r
fakat ibb cok sessiz arka planda muhakkak bi?eyler yap?yorlard?r
Yorum Yap
-
Aslı Tuba G?rel tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Ersin Ozturk tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Yildiray Kalay tarafından Gönderilmiş Mesajı göster?bb ye ceza konusunda bir geli?me yok mu hala?
Ben hala oraday?m..
olay?n oldugu alan akredite alan oldugu icin kimse ?zerini kapatamaz he az ceza verirler oras?n? bilemeyiz
tedbirli sevk edilirlerse kupa mac?nda da oynayamazlar zaten kargasa olmas?n diye cezalar kupa mac?na kadar mutlaka ac?klan?r
fakat ibb cok sessiz arka planda muhakkak bi?eyler yap?yorlard?r
?bb s?z?m ona a??klama yapt? ama pek kaydeder bir a??klama de?il bu.Hatta Kendilerinin provokasyona getirenleri tehdit ediyorlar..
Buyurun a??klama:
Ba?kan G?m??da?'?n a??klamas? ?u ?ekilde:
"Ben, y?netim kurulu arkada?lar?m ve hocam?z, bir "kolej tak?m?" olma ruhunu, sportif ba?ar?dan daha fazla ?nemseriz. Bu ak?am Rize'de ma?tan sonra oyuncular?m?z?n baz?lar?n?n bas?n mensubu arkada?lar?m?zla ya?ad??? k?sa da olsa tats?z m?naka?a bu y?zden beni derinden ?zd?.
Olaydan etkilenen bas?n mensubu dostlar?m?zdan samimiyetle ?z?r diliyorum.
Biz gerekli konu?malar? aile i?inde tabi ki yapaca??z. Fakat taraftarlar?m?z?n i?ine s?zan, ta?k?nl?klar? ve k?f?rleri ile bu provakasyonu yarat?p bu son derece kritik s?re?te bizlere b?yle bir s?nav ya?atan d??manlar?m?z?n da yak?n takip?ileri olaca??z. Bunun da bilinmesini istiyorum.".
Yorum Yap
-
ben ba?ak?ehirin kupay? almas?n? isterim. ?ok iyi sezon ge?irdiler alk??lamak gerekir ama b?yle bir sezonu kupas?z bitirmeleri de olas?. en az?ndan T?rkiye Kupas?n? als?nlar birde ?L kat?l?m hakk? gayet yeterli olur. bu y?zden benim korkum yok ceza almas?nlar bizim ma?a da fb ma??na da tam kadro ??ks?nlar. FB ye ?akarlar o zaman biz zaten nas?l ??karlarsa ??ks?nlar ayn? ciddiyette oluruz fark etmez...
tabi i?in etiklik durumu da var. onun i?in de cezas?z ge?meleri do?ru olmaz. en g?zeli bizim ma?tan sonra ?eksinler cezalar?
Yorum Yap
Yorum Yap