Aslı Omer Tasyurt tarafından Gönderilmiş
Mesajı göster
Duyuru
??k?ş
Hen?z duyuru yok
S?per Lig 2016-2017 Sezonu T?m Ma?lar?
??k?ş
Bu konu kapatıldı.
X
X
-
Aslı Hasan Yildiz tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Omer Tasyurt tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterantel? b?r futbolcu ?nt?har ett? haberleri var
Yorum Yap
-
Aslı Mehmet Erhan tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Hasan Yildiz tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Omer Tasyurt tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterantel? b?r futbolcu ?nt?har ett? haberleri var
Yorum Yap
-
Fb bize geldi?inde,biz ?yle gs gibi yar? sahaya hapsedip ka??rmay?z..
Koydum mu oturturuz orac?kta.Malum pozisyon olmasayd? Ali Palab?y?k varken bile kalecimizin formas?n? bike g?rememi?lerdi..Dayanacak halleri kalmam??t?ki hakem imdatlar?na yeti?ti..
?imdi kim kurtaracak sizi bakal?m..Hele ?bb nin cezalar? a??klan?p bir de ?st?ne yenersek ve siz,?ampiyonluk turu ataca??m?z ?ekilde kar??m?za gelirseniz vay halinize..
ASUS_T00J cihaz?mdan Tapatalk kullan?larak g?nderildi
Yorum Yap
-
Aslı Taha Dorttepe tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAma onlar?n..
Yorum Yap
-
Aslı Halil Umut Eyaz tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı O?uzhan Yenisancak tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterSar? k?zlar?n ma??na gidiyorum o da bele? diye 😀 Bakal?m beni e?lendirebileceklermi oynay?n ulan diye ba??raca??m 😀
Yorum Yap
-
Lyon Monaco ile oynuyor. ??kard?klar? 11'e bak. Adamlar ligi b?rakm??.
http://www.mackolik.com/Mac/2529699/Lyon-Monaco
Yorum Yap
-
Aslı O?uzhan Yenisancak tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Halil Umut Eyaz tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı O?uzhan Yenisancak tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterSar? k?zlar?n ma??na gidiyorum o da bele? diye 😀 Bakal?m beni e?lendirebileceklermi oynay?n ulan diye ba??raca??m 😀
Yorum Yap
Yorum Yap