Aslı Cihan Yaman tarafından Gönderilmiş
Mesajı göster
Duyuru
??k?ş
Hen?z duyuru yok
S?per Lig 2016-2017 Sezonu T?m Ma?lar?
??k?ş
Bu konu kapatıldı.
X
X
-
Aslı Cihangir Alptekin Yilmaz tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterEpureanu cezal? duruma dustumu bilen varmi defanstaki en onemli adamlar?...
Yorum Yap
-
Aslı G?khan ?zba? tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Cihan Yaman tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Atanur Mehmet Demir tarafından Gönderilmiş Mesajı göster
Aha herkes rehavete kapiliyor
Fener macinda turu atariz diyorum ben de.
Adana'yi yedeklerle bile rahat yenmemiz lazim.
Yorum Yap
-
Aslı G?khan ?zba? tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Cihan Yaman tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Atanur Mehmet Demir tarafından Gönderilmiş Mesajı göster
Bundan sonra ben sadece ikinciligi dusunuyorum. Basak tamamen dagilmasin da ikinci bitirsin. Bir de kupayi alsin ben tamamim
Yorum Yap
-
Aslı Sinan Erdal tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterLyon, Ligue1'e ambargo mu koymu?? Ne ara yaw? PSG nedir ki?
Yorum Yap
-
Yaln?z Epureanu gibi savunmadan topu ??karmada ki en ?nemli adamlar? cezal?, daha da ?nemlisi Yal??n'la olan 3 y?ll?k uyumlar? var. Ligin belki de en sa?lam tandemi. Egemen zaten geldi?i gibi sakatland? sezonu kapatt? belki de , Bekir uzun zamand?r yok, Attamah oynayacak o da ?ok dengesiz bi adam.
Burada baz? arkada?lar vard? ?srarla k?t?y? ?a??rd?lar, fikst?rleri ?ok kolay ?ok kolay diye adamlar ma? kazanam?yor 😁😁
Yorum Yap
-
Aslı Cihan Yaman tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Atanur Mehmet Demir tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Cihan Yaman tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Engin Cetinalp tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterKas?mpa?a ma??nda kupa Vodafone Arena'ya gelir...
Yorum Yap
-
Aslı Kivanc Turhan tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Cihan Yaman tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Atanur Mehmet Demir tarafından Gönderilmiş Mesajı göster
Yorum Yap
-
Aslı Suat Baran tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterMa?tan haberim yoktu
Neler olmu? ?yle
B?lo mahvetmi? ma?? yine..
Her neyse art?k burdan d?nmesi imkans?z ligin
Biz Lyon ma?lar? ile birlikte seviye atlad???m?z? dosta d??mana g?sterdik.
?ampiyonlu?u senenin tesellisi olarak g?rd???m?z g?nleri ya??yoruz, l?kse bak
?ampiyonlar liginde ?eyrek final de ayn? tatmini yarat?r bu arada!
Yorum Yap
-
Aslı Ekrem Bozbey tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Suat Baran tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterMa?tan haberim yoktu
Neler olmu? ?yle
B?lo mahvetmi? ma?? yine..
Her neyse art?k burdan d?nmesi imkans?z ligin
Biz Lyon ma?lar? ile birlikte seviye atlad???m?z? dosta d??mana g?sterdik.
?ampiyonlu?u senenin tesellisi olarak g?rd???m?z g?nleri ya??yoruz, l?kse bak
?ampiyonlar liginde ?eyrek final de ayn? tatmini yarat?r bu arada!
Ha gruplardan ??kacaksak minimum son 8 yapmal?y?z
yava? yava? ??ta y?kselmeli
Yorum Yap
-
Aslı G?khan ?zba? tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAdana'y? yenelim ?yle rehavete girelim beyler. 120 dakika ma?ta tak?m?n pestili ??kt?. Ligin dibindeki Adana ise illaki diren? g?sterecektir.
HUAWEI NXT-L29 cihaz?mdan Tapatalk kullan?larak g?nderildi
Yorum Yap
-
Aslı G?khan Kulaks?z tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı G?khan ?zba? tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAdana'y? yenelim ?yle rehavete girelim beyler. 120 dakika ma?ta tak?m?n pestili ??kt?. Ligin dibindeki Adana ise illaki diren? g?sterecektir.
Bal?kesirspor'la 2-2 berabere kald???m?z ma?tan ?nce Liverpool ile oynay?p elemi?tik. O ma??n rehavetiyle Bal?kesir'e puan kaybetmi?tik.
Yorum Yap
-
Aslı Ramazan T?len tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı G?khan Kulaks?z tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı G?khan ?zba? tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAdana'y? yenelim ?yle rehavete girelim beyler. 120 dakika ma?ta tak?m?n pestili ??kt?. Ligin dibindeki Adana ise illaki diren? g?sterecektir.
Bal?kesirspor'la 2-2 berabere kald???m?z ma?tan ?nce Liverpool ile oynay?p elemi?tik. O ma??n rehavetiyle Bal?kesir'e puan kaybetmi?tik.
Yorum Yap
Yorum Yap