?u an Ne Alanya ne de Osmanl?spor g?le oynaya ge?ilecek tak?m de?iller. FB art?k ne yaparsa yaps?n da Ba?ak?ehir, Alanya'ya kar?? zorlan?r.
Duyuru
??k?ş
Hen?z duyuru yok
S?per Lig 2016-2017 Sezonu T?m Ma?lar?
??k?ş
Bu konu kapatıldı.
X
X
-
Aslı Zeki Kutun tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterG?ZEL. Aziz b?rakm?yormu?.
Bu arada bu hafta Ba?ak?ehir zor da olsa kazan?r. Esra ve Ceyda puan kaybeder...
Yorum Yap
-
Trabzon topu kale a?z?na kadar Bizim gibi getiriyor, oraya getiren topu ya sa??na soluna ?ekiyor ya ?al?m deniyor ya bo? kale varken pas at?yor Olcay'? da inan?lmaz seviyorlar ya, fakat o da harika bi trivela pas att?. ?al?m falan deniyor yapabiliyor da. Bizde son 2 y?lda deneyip yapamad??? ?o?u ?ey ?zg?ven kaynakl?ym?? bunu anlad?m. Ait oldu?u yerde bence seviye olarak, allah mesut etsin.
Yorum Yap
-
Aslı Sinan ?z tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterTrabzon topu kale a?z?na kadar Bizim gibi getiriyor, oraya getiren topu ya sa??na soluna ?ekiyor ya ?al?m deniyor ya bo? kale varken pas at?yor Olcay'? da inan?lmaz seviyorlar ya, fakat o da harika bi trivela pas att?. ?al?m falan deniyor yapabiliyor da. Bizde son 2 y?lda deneyip yapamad??? ?o?u ?ey ?zg?ven kaynakl?ym?? bunu anlad?m. Ait oldu?u yerde bence seviye olarak, allah mesut etsin.
performans olarak hi? bir zaman be?enmedim ama ba?ka bir tak?mda mutlu olmas?n? isterim...
Yorum Yap
-
Aslı Sinan ?z tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterTrabzon topu kale a?z?na kadar Bizim gibi getiriyor, oraya getiren topu ya sa??na soluna ?ekiyor ya ?al?m deniyor ya bo? kale varken pas at?yor Olcay'? da inan?lmaz seviyorlar ya, fakat o da harika bi trivela pas att?. ?al?m falan deniyor yapabiliyor da. Bizde son 2 y?lda deneyip yapamad??? ?o?u ?ey ?zg?ven kaynakl?ym?? bunu anlad?m. Ait oldu?u yerde bence seviye olarak, allah mesut etsin.
Ben olcay i?in izlemeye ba?lad?m mesela adamlt?n messisi ma?allah
Yorum Yap
-
Aslı Mahmut Zabit Kara tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterBursa otob?s?ne sald?r?n?n videosu d??t?. Bu saatten sonra Bursa k?me dahi d??ebilir. Bizim deplasman i?in de olumlu olur in?allah.
g?rmemi?tim ben bunu. sans?rs?z g?r?nt?leri de varm??. ne olursa olsun b?yle bir ?ey yap?lamaz. i?in garibi serbest b?rakm??lar yapanlar?. bu kadar boktan bir ?lkedeyiz i?te.
Yorum Yap
-
Aslı U?ur Ilg?n tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Mahmut Zabit Kara tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterBursa otob?s?ne sald?r?n?n videosu d??t?. Bu saatten sonra Bursa k?me dahi d??ebilir. Bizim deplasman i?in de olumlu olur in?allah.
g?rmemi?tim ben bunu. sans?rs?z g?r?nt?leri de varm??. ne olursa olsun b?yle bir ?ey yap?lamaz. i?in garibi serbest b?rakm??lar yapanlar?. bu kadar boktan bir ?lkedeyiz i?te.
Yorum Yap
-
Aslı Bilal Pay tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı U?ur Ilg?n tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Mahmut Zabit Kara tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterBursa otob?s?ne sald?r?n?n videosu d??t?. Bu saatten sonra Bursa k?me dahi d??ebilir. Bizim deplasman i?in de olumlu olur in?allah.
Yorum Yap
Yorum Yap