Geberik kayseri antep rizeye puan kaybediyor rakipler. O kadar k?t?ler yani. Biz en az?ndan ?at?r ?at?r oynay?p kaybediyoruz. 6-7 ki?i asla kapanm?yoruz. Adil bir y?netim olsun yar?n kas?mpa?a yenilmez.
Aslı Mehmet Evrim Talan tarafından Gönderilmiş
Mesajı göster
Geberik kayseri antep rizeye puan kaybediyor rakipler. O kadar k?t?ler yani. Biz en az?ndan ?at?r ?at?r oynay?p kaybediyoruz. 6-7 ki?i asla kapanm?yoruz. Adil bir y?netim olsun yar?n kas?mpa?a yenilmez.
Adil bir y?netim diyorsun ama yar?nki Fenerin ma??nn?n hakemi kim biliyor musun?
Aslı Ramazan T?len tarafından Gönderilmiş
Mesajı göster
Aslı Mehmet Evrim Talan tarafından Gönderilmiş
Mesajı göster
Adil bir y?netim diyorsun ama yar?nki Fenerin ma??nn?n hakemi kim biliyor musun?
L harfini fazla yazm??. O harfi silip okuyunca do?ru oluyor.
Bi bunlar? bir de yenmiyor muyuz orada?? Of be..%50 ?ampiyonuz demek olur..Bize ibb de i?erde fb de dayanamaz..Demba ba Caner de eklenecek o zamana kadar..
Be?ikta?'? yenmemiz i?in fb gibi ?irkeflik yapmamiz laz?m, ara a??lmas?n diye hakem bizi kollayacakt?r gibi forumlar?nda konu?malar?na denk geliyorum. Art?k normal yollarla bize yeti?emeyece?ini anlayanlar neleri d???n?r oldu.
Aslı Engin Cetinalp tarafından Gönderilmiş
Mesajı göster
Be?ikta?'? yenmemiz i?in fb gibi ?irkeflik yapmamiz laz?m, ara a??lmas?n diye hakem bizi kollayacakt?r gibi forumlar?nda konu?malar?na denk geliyorum. Art?k normal yollarla bize yeti?emeyece?ini anlayanlar neleri d???n?r oldu.
asl?nda "d???n?r oldu" de?il do?ru ifade. bunlar?n karakteri bu. ya? itibariyle siz de ?al?nan ?ampiyonluklar?m?z? ?ok iyi hat?rl?yorsunuzdur. bunlar kadar ?irkefi d?nyada az bulunur..
Podolskinin ma??n ba??nda adam?n surat?na nerdeyse tokat atmas? ?zetlerde var m?? Varsa ne konu?uldu?
?imdi tosicin kafas? kartsa o pozisyonda kart ??nk?
aspor ve ya trtspora yazabilecek arkada?lar l?tfen yazs?n
Yorum Yap