Sefik kardes gs ve fb hayrani ama bizi gomuyor durmadan. Biz gs ve fb den kat kat iyi oynuyoruz ama bitiricilik cok kotu.
Duyuru
??k?ş
Hen?z duyuru yok
S?per Lig 2016-2017 Sezonu T?m Ma?lar?
??k?ş
Bu konu kapatıldı.
X
X
-
Aslı O?uzhan Karahan tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Mehmet Evrim Talan tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı O?uzhan Karahan tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Bilal Pay tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterSkora g?re yorum yap?yorsunuz ?u gs nas?l bizden iyi bruma ve muslera d???nda hangi oyuncusunu direk bizde oynat?s?n?z
Yorum Yap
-
Aslı Halil Umut Eyaz tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Eser Asan tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı A.Sefik Cokgungor tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterLe? futbol gs ??yle b?yle diyosunuzda
Sanki biz ?ok iyiyiz
Adamlar?n bir ?ekilde at?yor kazan?yor kaybediyor
Bug?n kazan?rlarsa bizle ayn? puanda olacaklar
Ayr?ca kadrolar? bizdende iyi
Yorum Yap
-
Aslı Mustafa Cem Konuk tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterMustafa Re?it Ak?ay, ?enol Hoca'dan sonra neden olmas?n?
Yorum Yap
-
Aslı Y?lmaz ?pek tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Mustafa Cem Konuk tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterMustafa Re?it Ak?ay, ?enol Hoca'dan sonra neden olmas?n?
Bizim taraftarda o sab?r yok d?nki kas?mpa?a yenilgisinden sonra ?enol gitsin diyenlerle dolu forum
Yorum Yap
-
Aslı Abdulmenaf Karabulut tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterMa?allah Osmanl?spora....
Yani ?u ma?ta ger?ekten Gs nin bal? devreye girmezse kazanmamalari s?priz olur..
Osmanl?sporlu top?u h?cuma ??karken apaciler gibi sald?roylar.Bu kadar h?zl? ve ?ok adamla h?cuma ??kan ba?ka bir T?rk tak?m? yok.
Ilk defa kat?ld??? uefa avrupa liginde lider ??kmalar? tesad?f de?il.
Napoli'nin kopyas? gibi bi?ey osmanlispor
Osmanli ve Basaksehir'in basarilari beni mutlu ediyor. Buyuk takimlar kac yildir ornek olamadi. Belki su 2 takim sistemin onemini herkese gosterir. Iki takimi da takdir ediyorum. Basaksehir biraz antipatik bir takim ama olsun
Bu arada ikinci yari gs bali tekrar devreye girebilir. Bir sey oynadiklari yok ama Osmanli sik sik kaptirdigi toplarla sikintiya dusen bir takim. Gs bir tane yakalarsa oyle atabilir.
Yorum Yap
-
Aslı Sezer Sa?lam tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Mustafa Cem Konuk tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterMustafa Re?it Ak?ay, ?enol Hoca'dan sonra neden olmas?n?
Niye olmuyormu?? Gayet yak???r bence, ?enol Hocamdan sonra b?yle hocalar isterim ben, ucuz populizm pe?inde ko?anlar? de?il.
Yorum Yap
-
Aslı Sinan Durgut tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Levent.Sahin tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterBunlar chedjeu yu neden oynatm?yor
Tapatalk kullanarak iPhone arac?l???yla g?nderildi
Yorum Yap
-
Aslı Turgut Bozo?lu tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Sezer Sa?lam tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Mustafa Cem Konuk tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterMustafa Re?it Ak?ay, ?enol Hoca'dan sonra neden olmas?n?
Niye olmuyormu?? Gayet yak???r bence, ?enol Hocamdan sonra b?yle hocalar isterim ben, ucuz populizm pe?inde ko?anlar? de?il.
Yorum Yap
Yorum Yap