Aslı Bulent Golbas tarafından Gönderilmiş
Mesajı göster
Duyuru
??k?ş
Hen?z duyuru yok
S?per Lig 2016-2017 Sezonu T?m Ma?lar?
??k?ş
Bu konu kapatıldı.
X
X
-
Aslı Mehmet Ali Tuna tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterBnm o. Ne guzel iste daha zayifla cekiscez.Aslı Arda ?elikmaden tarafından Gönderilmiş Mesajı göster"?s'nin kadrosu ?ok iyi, bu sene onlarla ?eki?iriz" diyen karde?lerimi piste davet ediyorum.gif)
?s nin merkezi ??p abi. Tolga b?y?k tak?m oyuncusu de?il, Sel?uk emekli olmu?, De Jong'un sadece ismi kalm??. ABD'den adam? davul zurnayla g?nderdiler.
Bu merkezle bir tak?m ?ampiyon olamaz. ?ok net bu. ?stelik Hocalar? vas?fs?z kere vas?fs?z. Tak?m olgusu yerlerde. En ba??ndan beri rakibimiz fenerdi. Onlar da deplasmanda ?ok tak?l?rlar bu oyun anlay??? ile.
Hakemler n?tr kals?n ge?en seneden daha rahat ?ampiyon olaca??z in?allah..
Yorum Yap
-
Var var, bizde ald???n?n 2 kat?na yak?n veriyorlarm??. Umar?m gelmez.Aslı Mehmet Can Arpak tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterFb sosayi almaya calisiyormus, o kesimden kaynaklar olabilir vs diye tivitler atmislar..gorusme var heralde
Yorum Yap
-
Teror vs diyip 6 aya fenere gelirse diyecek soz kalmazAslı Turgut Bozo?lu tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterVar var, bizde ald???n?n 2 kat?na yak?n veriyorlarm??. Umar?m gelmez.Aslı Mehmet Can Arpak tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterFb sosayi almaya calisiyormus, o kesimden kaynaklar olabilir vs diye tivitler atmislar..gorusme var heralde
Yorum Yap
-
Valla Talha 11 puan fark da g?rd? bu g?zler ama da??lan (birileri taraf?ndan da??t?lan demek laz?m ger?i) biz olduk! Ben o y?zden devre aras?na o kadar ekstrem farkla girmenin pek avantaj oldu?unu d???nm?yorum. Tabi g?n?l ister ki ?nce Benfica'y? sonra ba?a?? en son da febeyi ?st ?ste koyup ge?elim... Ama bir taraftan da ?ekiniyorum. Ne kadar futbol dersi versek de tek ba??na bizi izlemekten keyif almayan ?nemli bir kitle var malum!Aslı Talha Karanfiler tarafından Gönderilmiş Mesajı göster9 puan fark oluyor dagilir bence fb oyle birsey olsaAslı Ekrem Bozbey tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterBa?ak?ehir ve febeden (in?allah) 6 puan alsak da lig bitmez. ?lk yar?dan ligin bitti?i nerde g?r?lm???Aslı Talha Karanfiler tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterBasaksehir 3 puan
Fener 1 puan da iyi bence 6 puan farki korumus oluyoruz. Ikinci yari bize gelecek fener
SM-G900H cihaz?mdan Tapatalk kullan?larak g?nderildi
Yorum Yap
-
Alsinlar, sorun degil. Sosa bizi sampiyon yapti, ?st?ne 7.5 milyon Euro bonservis kazandirdi. Yolu a?ik olsun, ben seviyorum onu.Aslı Mehmet Can Arpak tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterTeror vs diyip 6 aya fenere gelirse diyecek soz kalmazAslı Turgut Bozo?lu tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterVar var, bizde ald???n?n 2 kat?na yak?n veriyorlarm??. Umar?m gelmez.Aslı Mehmet Can Arpak tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterFb sosayi almaya calisiyormus, o kesimden kaynaklar olabilir vs diye tivitler atmislar..gorusme var heralde
Yorum Yap
-
demba ba'n?n yak?n zamanda ?ok k?t? baca?? k?r?ld? ?ok ?abuk y?r?meye ba?lam?? bile. talisca da ?abuk iyile?se bari ...Aslı Mehmet Can Arpak tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterhttps://twitter.com/HaberKartali/sta...29711402958848Aslı Talha Karanfiler tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterNe yapmis ?Aslı Ozgur Can tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterDembaba kapagi yapmis
HTC Desire EYE cihaz?mdan Tapatalk kullan?larak g?nderildi
Yorum Yap
Yorum Yap