puhahah fb ma??n?n ?zetini izledim. o ???nc? gol nedir ya.. kaleci bide ellerini a??p seyirciye ko?ar gibi gitmiyor mu. yerlere yatt?m g?lmekten
Duyuru
??k?ş
Hen?z duyuru yok
S?per Lig 2016-2017 Sezonu T?m Ma?lar?
??k?ş
Bu konu kapatıldı.
X
X
-
??te bu y?zden seviyorum bu fb-gs derbilerini.Aslı Mehmet Ali G?ne? tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterBiz ma??m?z? kazand?ktan sonra bu ma?ta ne sonu? ??karsa ??ks?n i?imize gelir
Berabere biterse iki tak?mla da puan fark?n? a?ar?z
Fb kazan?rsa Gs kar???r Riekernik beyi kovarlar
Gs kazan?rsa Fb dahada kar???r y?llard?r kad?k?y'de gs ye yenilmiyorlar baya olay ??kar yenilirlerse
Yorum Yap
-
Sar? kart cezal?s? cezas?n? ?ekemiyor ama k?rm?z? kart i?in ayn? durum ge?erli de?il diye biliyorum. Yanl??sa d?zeltin.Aslı Mehmet Unal tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterderbide fb den direk k?rm?z? g?ren bizim ma?ta oynar m? oynamaz m??
arada ZTK var san?r?m
Yorum Yap
-
Bir g?n admin olursan silersin ya da ?imdi burdan de?il de direkt admine ?ikayet edebilirsin. Bizim arada bi haz?rl?k ma??m?z var onun da ba?l??? mevcut.Aslı Semih Ba?kaya tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterKendi Adana ma??m?z i?in daha ba?l?k a??lmad?.
Bu ba?l??a gerek yok bence.
Yorum Yap
-
Sinir de?il,prensipden dem vurdun ben de ondan bahsettim, esta?furullah yoksaAslı Semih Ba?kaya tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterKarde?im niye sinir ne yap?yorsun ?.gif)
Bu ma??n konu?ulabilece?i ba?l?k var zaten. Bu ma??n ?nem kazanmas? i?in ?nce bizim kazanmam?z laz?m. O y?zden dedim.
Tart??may? gerektirecek bir konu bile de?il. Ben konuyu kimin a?t???na bakmad?m bile.
merak etme 20 Kas?m pazar sabah?na Fener'le 9 Gs'yle 7 puan fark?yla ??kaca??z
sonraki haftada 26 Kas?m'da saat 21:00 de Ba?ak?ehir'i yenmi? ve lider olmu? olaca??z
Yorum Yap
-
Mustafa Denizli d?nemindeydi san?r?m, ?ifte kupa ald???m?z sezonda gs-fb derbisi vard? ve o ma?ta iki tak?mdan iki?er futbolcu k?rm?z? kart g?rm??t?. Olaylar ??km??t? ve ma? 0-0 tamamlanm??t?. Yine ona benzer, hatta daha beterlerinin oldu?u bir ma? ya?an?r in?allah.
Yans?n bu i..eler, su veren itfaiyenin hortumunu ...
Yorum Yap
Yorum Yap