?u bili?i kovsalarda t?reyi devre aras? geri alsak. Kanat forvetlerimiz bitik. Devre aras? en az bir oyuncu ?art.
Duyuru
??k?ş
Hen?z duyuru yok
Premier League 2016-2017
??k?ş
X
-
Aslı Ramazan Kurtulus tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAaa top class bilic gene yalan olmu?
Neyse bizi ?ld?remezler ! [emoji38] [emoji38]
Yorum Yap
-
Premier League 2016-2017
Bili? kendini kan?tlayacak diyenler vard? buralarda kan?tlad? ama tersten .
Bili? efendiiii Ezik artist gitarist olabilirsin ama Adam olamad?n ??nk? premier lige tapt???n i?in Be?ikta?'? ?ampiyonluktan ettin , biz sana inand?k sen Be?ikta?'? satt?n . T?reyi de ayartt?n . ?kinizde beter olun. Ger?i t?re ak?llans?n da d?ns?n . O beter olmas?n sen s?r?n Bili? efendiiii.
Forvet Pektemekini ?smail'ini stoper Necibini de al?p gitseydin belki epl ?ampiyonu olurdun Bili? efendiiiii
Nickin neydi h?manist miydi , biliriz seversin fb gs gibi b?y?k tak?m? (?) Dickin yerine Fener'i d???nmez misin Bili? efendi , dicki fazla kurcalama en iyisi Bili? efendiiii
H?manist iki kelime et bari de seni kovmas?nlar seni gidi derbi fakiri Bili? efendiiii .
Umudunu s?kemezler seni kovamazlar evinden Bili? efendiiEn son düzenleyen Kemal Erce Avaroglu; 25-09-2016, 22:20.
Yorum Yap
-
Bili? kovulmas?n? istemem..Bu klub?n en k?t? zamanlar?nda oda vard? bizimle..Stats?z,transfersiz,Avrupadan yoksun,paras?z oldu?umuz zamanlard?..Samet Aybaba dan sonra tiki taka oyunu dahada geli?tirdi bizde..Halada meyveleri var..Sadece transfer sezonunda bizim politikam?zla ?ak??mas?ndan cok rahats?z oldum..
Bili? gitsede T?re d?nmez..?enol Hoca ile ?al??mak istemiyor..Kalmak i?in direnir orda..?enol Hoca onu istiyor ama..
Her daim Be?ikta?...
Yorum Yap
-
Aslı Arda ?elikmaden tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterGe?en sene bu ba?l?kta hi? b?yle yorumlar g?remiyorduk. ?lgin?..
Not : Bilic benim i?in bu transfer d?neminde yapt?klar? nedeniyle bitti...
Yorum Yap
-
Aslı Kemal Erce Avaroglu tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Arda ?elikmaden tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterGe?en sene bu ba?l?kta hi? b?yle yorumlar g?remiyorduk. ?lgin?..
Yorum Yap
-
Aslı Arda ?elikmaden tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Kemal Erce Avaroglu tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Arda ?elikmaden tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterGe?en sene bu ba?l?kta hi? b?yle yorumlar g?remiyorduk. ?lgin?..
Bizi ?ampiyonluktan etti?i gibi westham gibi orta s?ra epl tak?m?nda bile s?r?tt?. Halk?n? yemeyim kontraya ??karken aya?a seri pasla do?ru ki?iyi hedefleyen huc?m varyasyonu bize katt??? bir ?zellikti . Rakibi analiz etme ma?? okuma ma? i?i b plan? Antreman motivasyon ?al??kanl?k vb konular?nda bo? . Bu y?zden Bili? en sevdi?i evim dedi?i westham da bile olmaz .
Yorum Yap
-
Aslı Kemal Erce Avaroglu tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Arda ?elikmaden tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Kemal Erce Avaroglu tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Arda ?elikmaden tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterGe?en sene bu ba?l?kta hi? b?yle yorumlar g?remiyorduk. ?lgin?..
Bizi ?ampiyonluktan etti?i gibi westham gibi orta s?ra epl tak?m?nda bile s?r?tt?. Halk?n? yemeyim kontraya ??karken aya?a seri pasla do?ru ki?iyi hedefleyen huc?m varyasyonu bize katt??? bir ?zellikti . Rakibi analiz etme ma?? okuma ma? i?i b plan? Antreman motivasyon ?al??kanl?k vb konular?nda bo? . Bu y?zden Bili? en sevdi?i evim dedi?i westham da bile olmaz .
Be?ikta?'a yetersiz olabilir; ama ?ok enteresan yorumlar da vard? hakk?nda. Benim itiraz?m onayd? Kemal Abi.
Yorum Yap
Yorum Yap