Aslı Arda ?elikmaden tarafından Gönderilmiş
Mesajı göster
Duyuru
??k?ş
Hen?z duyuru yok
Premier League 2016-2017
??k?ş
X
-
Sayg?lar benden Kemal Abi.Aslı Kemal Erce Avaroglu tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterSayg?lar sunuyorum Arda .Aslı Arda ?elikmaden tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterBence Bilic'in en b?y?k sorunu kendi ayar?nda tak?mlar? ??zme problemiydi ve bu problemi hala devam ediyor.Aslı Kemal Erce Avaroglu tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterArda bence ge?en senesi de ayn?yd? ?nceki senesi de bizdeki seneleri de . Bili? k???k tak?m?n ma?? kendi sahas?nda kabul eden kontrac? ezik hocas?d?r . Romantik hikayelerle adaml?k s?ylemlerinden olu?an kabu?u k?r?ld???nda kalan ?z malesef budur .Aslı Arda ?elikmaden tarafından Gönderilmiş Mesajı göster
Ge?en sene dedim Kemal Abi, evvelki sene demedim ki..
Bizi ?ampiyonluktan etti?i gibi westham gibi orta s?ra epl tak?m?nda bile s?r?tt?. Halk?n? yemeyim kontraya ??karken aya?a seri pasla do?ru ki?iyi hedefleyen huc?m varyasyonu bize katt??? bir ?zellikti . Rakibi analiz etme ma?? okuma ma? i?i b plan? Antreman motivasyon ?al??kanl?k vb konular?nda bo? . Bu y?zden Bili? en sevdi?i evim dedi?i westham da bile olmaz .
Be?ikta?'a yetersiz olabilir; ama ?ok enteresan yorumlar da vard? hakk?nda. Benim itiraz?m onayd? Kemal Abi.
Yorum Yap
-
Yine devre arasinda cikardi. Bir daha forma yuzu goremez T?re.Aslı Ekrem Bozbey tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterT?re ilk 11 ba?lad? West Ham-M'Boro ma??nda.
Yorum Yap
-
Liverpool klasik sap?tmalar?n? yapmazsa ?ans? olabilir.Aslı Talha Karanfiler tarafından Gönderilmiş Mesajı göstercitynin ?ampiyonlu?u garanti gibi
Yorum Yap
-
kadro olarak yetersizler bence abiAslı Merter Erhuy tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterLiverpool klasik sap?tmalar?n? yapmazsa ?ans? olabilir.Aslı Talha Karanfiler tarafından Gönderilmiş Mesajı göstercitynin ?ampiyonlu?u garanti gibi
Yorum Yap

Yorum Yap