Aslı Arda ?elikmaden tarafından Gönderilmiş
Mesajı göster
Duyuru
??k?ş
Hen?z duyuru yok
Premier League 2016-2017
??k?ş
X
-
Aslı Kemal Erce Avaroglu tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Arda ?elikmaden tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Kemal Erce Avaroglu tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Arda ?elikmaden tarafından Gönderilmiş Mesajı göster
Ge?en sene dedim Kemal Abi, evvelki sene demedim ki..
Bizi ?ampiyonluktan etti?i gibi westham gibi orta s?ra epl tak?m?nda bile s?r?tt?. Halk?n? yemeyim kontraya ??karken aya?a seri pasla do?ru ki?iyi hedefleyen huc?m varyasyonu bize katt??? bir ?zellikti . Rakibi analiz etme ma?? okuma ma? i?i b plan? Antreman motivasyon ?al??kanl?k vb konular?nda bo? . Bu y?zden Bili? en sevdi?i evim dedi?i westham da bile olmaz .
Be?ikta?'a yetersiz olabilir; ama ?ok enteresan yorumlar da vard? hakk?nda. Benim itiraz?m onayd? Kemal Abi.
Yorum Yap
-
Aslı Ekrem Bozbey tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterT?re ilk 11 ba?lad? West Ham-M'Boro ma??nda.
Yorum Yap
-
Aslı Talha Karanfiler tarafından Gönderilmiş Mesajı göstercitynin ?ampiyonlu?u garanti gibi
Yorum Yap
-
Aslı Merter Erhuy tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Talha Karanfiler tarafından Gönderilmiş Mesajı göstercitynin ?ampiyonlu?u garanti gibi
Yorum Yap
Yorum Yap