Premier League 2016-2017
Lloris iki amat?r hata yapt?, ikisi de gol oldu. City 2-0 Tottenham
Duyuru
??k?ş
Hen?z duyuru yok
Premier League 2016-2017
??k?ş
X
-
Evet sol stoper klavan at?lmal?yd? sar?s? varken llorenteye sert faul yapm??t?.
Bir yorum yaz:
-
L?verpool'un att??? ilk gol faul ikinci golde wijnaldum elle d?zeltiyor ve hakem sol stoperi atmad?. Bug?n ?ampiyonluk ?anslar? bitti o sol stoper ipini ?ekti liverpool'un. Coutinho sakatlik sonras? k?t? durumda,Mane kupada Firmino hari? di?erleri d?k?l?nce bu sonu? ortaya ??kt?.
Bir yorum yaz:
-
S?ylemeyi unuttum swansea tarihinde ilk defa liverpoolu deplasmanda yenmi?.
Bir yorum yaz:
-
Liverpool bildigimiz liverpool
3 hafta icinde Sunderland lig sonuncusuyken 2-2 berabere kaldilar, Swansea lig sonuncusuyken 2-3 yenildiler
Ligin sonuncularindan 2 haftada 5 gol yediler
Bir yorum yaz:
-
Avrupada kimi tutsak hep h?sran liverpool bu hafta kaybetmemeliydi city tottenham ma?? oldu?u hafta bu puan kayb? olmad? lider chelsea kazand?m? puan fark? 10 oluyor liverpool zaten bu defans hatt? ile ?ampiyon olamaz lovrenle klavan ?ok hata yapt?lar klavan zaten b?rak liverpoolu bana kal?rsa premier ligde hi? bir tak?mda oynayamaz firmino ile lallanaya bak?yor liverpool mane afrika kupas?nda tamam ama yoklu?u bu kadar hissedilmemeli ?ok sinirlendim.
Bir yorum yaz:
-
ikinci yarisi zevkten dort kose oldum,ama sonuca sevinemedim,chelsea sampi
Bir yorum yaz:
-
Ibrahimovic atti 1-1 oldu.
Bu yil chelsea gozu kapali sampiyon olur. Muthis bi takim olmuslar.
Bir yorum yaz:
-
James milner penalt?dan att? liverpool bir s?f?r ?nde manu deplasman?nda.
Bir yorum yaz:
-
Evertona helal olsun cityi d?rtlediler guardiolay? hi? sevmiyorum derbide s?ra liverpoolda manuyu yenerse hem moral olacak hemde zirve takibi s?recek manuyu deplasmanda yenmek elbette zor mourinho tak?mi toparlad? liverpoolda mane en b?y?k eksik g?zel ma? olacak.
Bir yorum yaz:
-
Bolasie (Everton) nas?l bir sakatl?k ya?ad?ysa 1 y?l yok deniyor.
Bir yorum yaz:
-
S?k?nt? yok 39 puan ?st ?ste toplam?? tak?m?z. Vurur ge?eriz sene sonuna kadarrakiplerden biri 100 y?l?n looser? ?tekinin hocas? bu tak?m? da pas tak?m? yapacak diye evrime soktu bir di?eri son ?ampiyon oldu?unda Henry,Pires falan vard? vs 😁😁
Bir yorum yaz:
-
Aynen chelsea be? g?n dinlenip ma?a ??kt? arsene wenger y?lba?? fikst?r? haks?z dedi?i zaman conte biz lideriz bizi k?skan?yorlar demi?ti b?yle deme? niye verir hocalar hi? anlamam makine gibi i?liyor senin tak?m?n b?rak rakibin konu?sun sen i?ine bak bu deme?ler rakibi h?rsland?r?p motive etmekten ba?ka i?e yaramaz gelelim liverpoola bende bu sene ?ampiyon olsunlar istiyorum manenin afrika kupas?na gitti?ini bilmiyordum ligde bu hafta sunderlandi yenseydiler chelsea ile puan fark? ?imdi ??e inmi?ti.
Bir yorum yaz:
Bir yorum yaz: